- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Egyelőre eddig jutottam vele:
var browserify = require("browserify"),
fs = require("fs");
module.exports = function () {
return browserify()
.require("./dist/nodelist.latest.node.min", {expose: "nodelist"})
.bundle()
.pipe(fs.createWriteStream("dist/nodelist.latest.bundle.js"));
};Annyi jött le, hogy a bundle() egy readable stream-et ad, amit aztán át lehet pipe-olni fájl írós stream-be. Ebben az esetben csak egy modult csomagoltam bele, és publikussá tettem, mert böngészős jasmine tesztekből akarom elérni. Ha magamnak fejlesztettem volna, akkor karma-browserify-t rakok alá, és nem mentem ki külön fájlba, de az már más kérdés.
A te régi kódod elvileg nagyjából jó, csak a glob-ot kéne hozzácsapni. A vinyl source egy douplex stream, ami hozzácsapja a fájlnevet, szóval csak simán át kell küldeni rajta, aztán a dest-hez adni. Azt nem néztem még, hogy pontosan a fájlnév hozzáadása hogyan történik, gondolom van valami konvenciójuk rá, lényegtelen.
gulp.task('js', function () {
return browserify({
entries: glob('./resources/assets/js/*.js'),
debug: true,
transform: [babelify]
})
.bundle()
.pipe(source('bundle.js'))
.pipe(gulp.dest('./public/assets/js'));
});A recipes-ben is amúgy valami ilyesmit használnak. [link]
Egyelőre még nem volt időm megnézni, mindjárt kipróbálom. Annyira nem vagyok elszállva babel-től, mint sokan. Valszeg nem fogom használni, inkább megvárom, amíg stabil lesz az async function. Azt írják, hogy draft jelenleg: [link], ami nekem nem elég.
Amúgy semmi gond nincs gulp-browserify-al, amíg kompatibilis gulp-al. Kösd meg, hogy 3.x-es gulp legyen a lib-ed függősége, mert azt írják, csak azzal kompatibilis. Valszeg a 4.0-s gulp-al el fog törni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fotók, videók mobillal
- Robotporszívók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest