Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

válasz Zedz #5559 üzenetére

Egyelőre eddig jutottam vele:

var browserify = require("browserify"),
    fs = require("fs");

module.exports = function () {
    return browserify()
    .require("./dist/nodelist.latest.node.min", {expose: "nodelist"})
    .bundle()
    .pipe(fs.createWriteStream("dist/nodelist.latest.bundle.js"));
    };

Annyi jött le, hogy a bundle() egy readable stream-et ad, amit aztán át lehet pipe-olni fájl írós stream-be. Ebben az esetben csak egy modult csomagoltam bele, és publikussá tettem, mert böngészős jasmine tesztekből akarom elérni. Ha magamnak fejlesztettem volna, akkor karma-browserify-t rakok alá, és nem mentem ki külön fájlba, de az már más kérdés.

A te régi kódod elvileg nagyjából jó, csak a glob-ot kéne hozzácsapni. A vinyl source egy douplex stream, ami hozzácsapja a fájlnevet, szóval csak simán át kell küldeni rajta, aztán a dest-hez adni. Azt nem néztem még, hogy pontosan a fájlnév hozzáadása hogyan történik, gondolom van valami konvenciójuk rá, lényegtelen.

gulp.task('js', function () {
    return browserify({
    entries: glob('./resources/assets/js/*.js'),
    debug: true,
    transform: [babelify]
    })
    .bundle()
    .pipe(source('bundle.js'))
    .pipe(gulp.dest('./public/assets/js'));
    });

A recipes-ben is amúgy valami ilyesmit használnak. [link]

Egyelőre még nem volt időm megnézni, mindjárt kipróbálom. Annyira nem vagyok elszállva babel-től, mint sokan. Valszeg nem fogom használni, inkább megvárom, amíg stabil lesz az async function. Azt írják, hogy draft jelenleg: [link], ami nekem nem elég.

Amúgy semmi gond nincs gulp-browserify-al, amíg kompatibilis gulp-al. Kösd meg, hogy 3.x-es gulp legyen a lib-ed függősége, mert azt írják, csak azzal kompatibilis. Valszeg a 4.0-s gulp-al el fog törni.

• inf3rno

nagyúr

válasz Zedz #5559 üzenetére

Még nem, de ma este kipróbálom, hátha sima browserify-al is működésre tudom bírni.

Új hozzászólás Aktív témák