Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV tunert vegyek?
- Gaming notebook topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legközelebb lőjetek le hamarabb, ha elkezdek baromságokat írogatni

Az előző rant a gyártó meghatározásról irreleváns, mert a "DB"-ben megvan. A feladat egy kis adattranszformálás: csoportosítani a termékeket a gyártó szerint, majd gyártónként megkeresni az egyező szövegek minimumát, és ebből összeállítani egy objektumot, vagy valamit.
Ez az underscore.js segítségével pofonegyszerű.
Össze is dobtam JSFiddle-ön.
Bátorkodtam annyit változtatni, hogy a bemenetet JSON-re átkonvertáltam regexekkel, és kis csalással csempésztem be az inputdata változóba.A kimeneten látszik, hogy pl. a Rockstar Energy termékekben a közös rész a "Rockstar ". A 28 Blacknél meg semmi a Schwarze Dose miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Bátorkodtam annyit változtatni, hogy a bemenetet JSON-re átkonvertáltam regexekkel, és kis csalással csempésztem be az inputdata változóba.