- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
Sk8erPeter #3022 üzenetére
A nevezés megy, csak nem ctrl+c, ctrl+v -zhetek, mert ha meglátja a cégtől vki, h felrakom a forrás részét, akkor nekem végem van, ezért írom át a,b,c-re, mert így egyszerűbb, szóval amúgy ésszel van
Lista sajnos nem jó. (Meg olyat már csináltam, az meg tudom írni
) Az elemek sorrendje mindegy, csak menjen végig az egészen. (igen, kifelejtettem a ...-ot, nem csak az első három kellene)
Azért többszöröződnek az elemek, mert minden alkalommal minden .c osztállyal rendelkező elemhez hozzáadod újból a listaelemeket.
tudom, pont az a bajom, azért írtam, hogy nem jó.
én arra gondoltam, hogy "c" helyett a külső div-nek "c"+i-t adok, így mindegyik más lesz, és nem rakja bele a következőket, utána meg ha már jó, akkor átnevezem őket sima "c"-nek. csak ez nekem elég gyalog megoldásnak tűnik, pont azt kérdeztem, hogy van-e erre valami elegáns módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest