- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most látom ezt a hsz.-edet: [link]
Eddig a főoldalt mutogattad, hogy ott megjelennek a szövegek, de miért nem ezzel kezdted? Itt a menü megjelenítése CSS-sel van megoldva...
Máskor talán legyél egyértelműbb, és akkor hamarabb kapod meg a választ, és nem kell ötezerszer megkérdezni...
Senki nincs lemaradva, csak nem tudtad feltenni normálisan a kérdést. Eddig nem azt mondtad, hogy a http://www.sonicwall.com/emea oldalt kellene bambulni, azonbelül is a menüsor megjelenését, hanem a főlapot linkelgetted... -
EmberXY
veterán
Hát nincs kizárva, hogy valami kimaradt...
Bár mostanság elkezdtem js-sel foglalkozni, de még rengeteget kell tanulnom, hogy ne érjenek ilyesféle meglepetések...bár így is elég sok fura dologgal találkoztam már, pl hogy megírok egy scriptet, és vagy az IE, vagy a FF nem hajlandó végrehajtani...
Mindig van új a nap alatt, de ezzel a "letiltom, de mégis megy" dologgal bevallom, én sem tudok jelenleg mit kezdeni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő