Új hozzászólás Aktív témák
-
Pxs
aktív tag
Sziasztok,
következő "óriási" problémám lenne:
Be akarok hozni egy Java appletet böngészőben (Firefox), de a munkahelyi hálózat HTTP proxy-t használ a webes elérésre, ami magában nem lenne gond, viszont a Java alkalmazás (itt konkrétan a chat.hu kliense) nem kapcsolódik, a Java console pedig a következő hibaüzenetet dobja ki úgy 10 másodpercenként:
java.io.IOException: Action timed out[soc:443]
at jworx.client.n.a(Unknown Source)
at jworx.client.J.a(Unknown Source)
at jworx.client.next.p.<init>(Unknown Source)
at jworx.client.next.EmbeddedApplet.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)ahol a "soc" szám mindig más. Próbáltam belőni a proxy-t az XP Control Panel / Java / Network-nél, de eredmény ugyanez. Ugyanakkor a böngészőben a proxy elsőként mindig kér user nevet és jelszót, amit be szoktam neki adni, viszont a Java már nem kéri csatlakozáskor. Lehet, hogy ez a gond....vagy mi lehet még ?
Előre is kösz a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest