- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
válasz
#53246592 #310 üzenetére
Valószínű, az lesz amit írtál, gondolom a doksi egy régebbi Tomcathez szól, amiben még úgy volt.
Nos beletettem a CLASSPATH-ba ezeket:
d:\Program files\Apache Software Foundation\Tomcat 5.5\common\;d:\Program files\Apache Software Foundation\Tomcat 5.5\common\servlet-api.jar;d:\Program files\Apache Software Foundation\Tomcat 5.5\common\jsp-api.jar
egyenlőre még nem nagyon érzi át a javac, hogy én szeretnék servletet fordítani. Kell még valamit csinálni ezzel? -
BaLinux
tag
válasz
#53246592 #304 üzenetére
Elég rossz kérdés...
Mit jelent itt az, hogy ''hamarabb''? Ha utasításciklusokban mérjük, akkor attól függ milyen gépen fut, ha meg időben mérjük, akkor még az ütemezés is számít.
Válasz: ki tudja. Ja, azt esetleg ki lehetne számítani, hogy adott kezdőfeltételek mellett mennyi valószínűséggel fut le egyik hamarabb mint a másik
Amúgy olyasmire akar kilyukadni, hogy a float és double kivonás között milyen különbség van? Reflexből mondhatnám, hogy a virtuális gép utasítások szintjén a floatos gyorsabb, mert csak 32 bit, kevesebb művelet. Aztán lehet persze, hogy a mai FPU-k ugyanannyi idő alatt végeznek egy float és egy double kivonással.
mod: áá rájöttem hogy mi akar ez lenni: a floatos végtelen ciklus, a double-os nem, ugye?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged