- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Épp arra próbáltam rávilágítani, hogy nincsen olyan h nem "mások szeme előtt maszatolsz". Nem vagy kénytelen összevissza másolgatni, mert ha létezik olyan a projektben, ami vakvágány, kivezetett branch, akkor azt megfelelő archív helyre mozgatod a repoban. Aki gyors munka miatt marhaságot csinál, azon a GIT sem segít. Épp ezért mondom azt, hogy szvsz egy totális félreértés a GIT hypetrain, ami egy olyan forrásból indul ki, ami bizonyos körökben fel van magasztalva már-már hites meggyőződéssel, és ezért nézem rossz szemmel azt, amikor erről indítanak, mert többnyire (tisztelet a kivételnek persze) fogalmuk sincsen h miért, csak azt látják, hogy "mindenki GIT-et használ". Elég radikális vélemény, tudom, mert a hype-széllel szemben témázok.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 500 GB
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest