- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás előtti hardverszemle
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
WonderCSabo #6572 üzenetére
Az a helyzet, hogy kissé már unom ezt a "nyavalygást", ami itt egyesek részéről az utóbbi időben itt felmerült. Miért nincs operator overload, miért nincs lambda, miért van null és társai. Annak idején talán én írtam pár mondatot arról, hogy nem túl jó ötlet, hogy más programnyelvek "okosságait" próbálják beépíteni a Java-ba kontroll nélkül, mert a felhasználók nyavalyognak. Megnézik a Pythont, a JS-t, a Perlt, a C#-t és jaj de jó lenne, ha lenne...közben meg a nyelv eredeti logikájához semmi köze. Legutolsó kedvencem a default implementációk interfészben...de erről is már volt vita errefelé
Emberek, this is Sparta (this is Java)!! Kedvenc C++ tanáromtól annak idején megkérdeztem, hogy van-e nyelvi támogatás a C++-ban a közvetlen ősre(super vagy parent). Azt mondta, hogy nincs, de a C#-ben van. Ha kell, akkor használjam azt. Ennyi.
Nah zártam a mai dühöngésemet
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged