Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
WonderCSabo #6572 üzenetére
Az a helyzet, hogy kissé már unom ezt a "nyavalygást", ami itt egyesek részéről az utóbbi időben itt felmerült. Miért nincs operator overload, miért nincs lambda, miért van null és társai. Annak idején talán én írtam pár mondatot arról, hogy nem túl jó ötlet, hogy más programnyelvek "okosságait" próbálják beépíteni a Java-ba kontroll nélkül, mert a felhasználók nyavalyognak. Megnézik a Pythont, a JS-t, a Perlt, a C#-t és jaj de jó lenne, ha lenne...közben meg a nyelv eredeti logikájához semmi köze. Legutolsó kedvencem a default implementációk interfészben...de erről is már volt vita errefelé
Emberek, this is Sparta (this is Java)!! Kedvenc C++ tanáromtól annak idején megkérdeztem, hogy van-e nyelvi támogatás a C++-ban a közvetlen ősre(super vagy parent). Azt mondta, hogy nincs, de a C#-ben van. Ha kell, akkor használjam azt. Ennyi.
Nah zártam a mai dühöngésemet
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest