Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Igazabol en mar tegnap a linkelt magyarazat alapjan rajottem, hogy hulyeseget akartam. Raadasul csak elvi szinten erdekelt volna, (nyilvan minimalis modositas eseten me'g beleraktam volna), hogy ilyet miert nem lehet, es ahhoz csak siman azt kellett volna atgondolnom, hogy hogyan fogom azt a fuggvenyt meghivni...
Tokeletesen eleg lesz az, hogy az ososztalyba minden uj generacional boviteni kell azt a fuggvenyt, ami lekeri a generaciohoz tartozo hosszt (ez viszont kell, mert nem csak generaciok vannak, hanem felette tipusok is, csak ezt nem akartam belebonyolitani). Tovabb nincs ertelme kuzdeni vele, plane hogy az sem segiti jobban a karbantartast, ha absztraktabb is esetleg.
Aethelstone: neked is koszi, hogy probaltad ertelmezni, de az derult ki hogy en vagyok a problemaEgyebkent meg volt masik iranyban kerdezesnel olyan valasz is, hogy o az ilyenekert mondja hogy a generalt kod az igazi, mert akkor megtervezed az adatstrukturat amit modellezel, es akkor ezt az esetet beleirod a generalasba... na ez megint olyan, amit tuti hogy itt nemcsak hogy felesleges, de szinte alkalmatlan is, a programozo tok mashogy fogalmazza meg a feladatot mint ahogy eddig szokta (ergo gyakorlott benne, a kodirasban), plusz bizzon meg a generalasban (mikozben mint tudjuk minden rendes programban van legalabb egy elagazas, egy ciklus, es egy bug...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest