- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Igazabol en mar tegnap a linkelt magyarazat alapjan rajottem, hogy hulyeseget akartam. Raadasul csak elvi szinten erdekelt volna, (nyilvan minimalis modositas eseten me'g beleraktam volna), hogy ilyet miert nem lehet, es ahhoz csak siman azt kellett volna atgondolnom, hogy hogyan fogom azt a fuggvenyt meghivni...
Tokeletesen eleg lesz az, hogy az ososztalyba minden uj generacional boviteni kell azt a fuggvenyt, ami lekeri a generaciohoz tartozo hosszt (ez viszont kell, mert nem csak generaciok vannak, hanem felette tipusok is, csak ezt nem akartam belebonyolitani). Tovabb nincs ertelme kuzdeni vele, plane hogy az sem segiti jobban a karbantartast, ha absztraktabb is esetleg.
Aethelstone: neked is koszi, hogy probaltad ertelmezni, de az derult ki hogy en vagyok a problemaEgyebkent meg volt masik iranyban kerdezesnel olyan valasz is, hogy o az ilyenekert mondja hogy a generalt kod az igazi, mert akkor megtervezed az adatstrukturat amit modellezel, es akkor ezt az esetet beleirod a generalasba... na ez megint olyan, amit tuti hogy itt nemcsak hogy felesleges, de szinte alkalmatlan is, a programozo tok mashogy fogalmazza meg a feladatot mint ahogy eddig szokta (ergo gyakorlott benne, a kodirasban), plusz bizzon meg a generalasban (mikozben mint tudjuk minden rendes programban van legalabb egy elagazas, egy ciklus, es egy bug...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PH! aranyköpések
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest