Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
igazad van, akkor pontosítok, vállalati lapos, új programot nem tudok installálni, mert megfog az UAC, exe-t tudok futtatni, csak olyat nem ami installálna valamit, így pontos
a rendszergazdával az a gond, hogy egy örökkévalóság amíg történik valami, ahhoz, hogy egy újabb verziójú java-t feltegyenek a gépemre, el kell indítanom egy kérvényt, meg kell indokolnom, hogy miért kell stb... egy szó, mint száz, ha meg lehet oldani, akkor inkább a telepítőt megkerülném. 
WonderCsabo: értem
fene, akkor nem úszom meg...WonderCsabo: igen, ezt én is megtaláltam, de reméltem, hogy valami egyszerűbb módja is van, azért köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Óra topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a rendszergazdával az a gond, hogy egy örökkévalóság amíg történik valami, ahhoz, hogy egy újabb verziójú java-t feltegyenek a gépemre, el kell indítanom egy kérvényt, meg kell indokolnom, hogy miért kell stb... egy szó, mint száz, ha meg lehet oldani, akkor inkább a telepítőt megkerülném.
fene, akkor nem úszom meg...