Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Nem tudtam megállni, és teszteltem, úgy néz ki működik. Ahogy átnéztem a kódodat, rájöttem, hogy az enyém túlságosan körülményes, a tied viszont lényegretörő. Az egyik tanáromnak is írtam már, aki azt ajánlotta, hogy vigyázzak, mivel én String tömben tárolom a dolgokat, és a sima == csak referencia, inkább használjak equals() tagfüggvényt, mert az ő szavaival élve a ''programom egy időzített bomba''. Remélem, hogy azzal már rendesen működni fog, most már csak egy alap mesterséges intelligencia kell bele, aztán mehet a dolog.
Apró megjegyzés, hogy rájöttem (mivel ma tanultuk
), hogy hogyan lehet képet betölteni (kicsit eltér az Applet-ek képbetöltésétől): Szóval valahogy így kell:
Image img=Toolkit.getDefaultToolkit().getImage(''kep.jpg'');
utána pedig paint()-ben g.drawImage(img,0,0,this). Apró szépséghiba, hogy a kép nem jelenik meg. Vajon miért nem? Add metódus nincs képekhez, requestFocus() nem kell neki, tehát elvileg már látnom kellene a képet. De mégsem látok semmit. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Dobozos // iMac // 8GB/256GB // M3 chip // egérrel és billentyűzettel
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy hogyan lehet képet betölteni (kicsit eltér az Applet-ek képbetöltésétől): Szóval valahogy így kell: