- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Semmi vitám nincs veled, csak csodálkoztam, hogy mire gondolsz, és azért kötöttem bele mert érdekel ez az "altéma".
A bytebuffer tömböt tényleg ki lehetne szedni, az úgyis mindig felülíródik, felesleges mindig létrehozni.
A finally is teljesen jogos, de itt valszeg nem ez lesz a probléma, mindenesetre érdemes ezt a konvenciót követni. Vagy ha van Java 7-re lehetőség, akkor még jobb a try-with-resources blokk.Nem tudom mennyi fájlról van szó és mekkora méretről, érdemes kipróbálni másik OS-n is, egyébként érdekes a probléma, mert kvázi triviális dologról van szó, ami ráadásul rohadtul gyakori művelet is.
Ami még most eszembe jutott, hogy meg kéne próbálni NIO2 fájlmásolással, lehet, hogy segít rajta, és a kód is rohadtul leegyszerűsödik. Persze ez is csak Java 7-el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobilinternet
- Splinter Cell: Deathwatch - Íme az animációs sorozat teljes előzetese
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fogyjunk le!
- Nők, nőügyek (18+)
- Háztartási gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest