- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLinux
tag
Az appletek eléggé speciális kis java osztályok, tehát általában még nem is az applet-írás a Java fő profilja. Kétségtelenül praktikus, viszont spec. én eddig 1 appletet se írtam, de számos standalone applikációt.
Átlaguser valóban nem úgy indítja, hogy kikeresi a main osztályodat, és java -cp classpath bla.bla.bla.osztaly
A .jar fileok arra valók, hogy abba becsomagolva a lefordított class-aidat és egy kis meta-információt (mit kell indítani benne pl), egyszerűen el lehessen indítani, leginkább duplakatt .jar-ra, ami azt csinálja hogy: java -jar jarfile
A legjobb megoldás mégiscsak valami script (.bat), ami - ha bonyolult classpath és egyéb beállításaid vannak - megkíméli a usert mindentől. Akár írhatsz is egy kis c(++) progit ami egyszerűen elindítja a java progit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged