Hirdetés
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Ezzel az állítással alapvetően nem értek egyet. Mert az ExecutorService egy interface, ami arra van, hogy taszkokat lehessen aszinkron módon futtatni. De alapvetően arra semmilyen garancia nincs, hogy milyen sorrendben fussanak azok a taszkok le, illetve hogy melyek ne fussanak egyszerre. Ha az ember single threaded executort használ, az már valóban megoldást adhat a problémára, mint ahogy itt van rá példa. [link]
De önmagában az ExecutorService interface semmit nem mond a mutual exclusivity-ről. Épp az az interface célja, hogy a taszkok feladását ütemezés független módon engedélyezze.
-
bandi0000
nagyúr
most lehet rosszul értelmeztem a leírását, de ez nem arra van hogy csak összegyüjti a taskokat és egymás után elindítja?
Mert nekem össze vissza vannak a taskok, mêg azt meg tudom oldani, hogy belepakoljam őket, de mindenhol meg kellene hívnom az executot mert biztosra nem tudom, hogy melyiknél kell futtatnom őket
Bár lehet félreértelmeztem
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyszerű kávé topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest