Hirdetés
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoxx
senior tag
válasz
mind_against #10550 üzenetére
Attól függ, mennyi pénzt akarsz rááldozni, és milyen gyorsan tudsz/akarsz haladni.
Az alapokat megtanulhatod Youtube-videókból is ingyen, de gyorsabb, ha egy oktató cég (pl. Codecool, Helixlab, BrainingHUB, GreenFox, ZeroToHero) tanfolyamai közül választasz. Itt viszont már feszítettebb a tempó, és nem mindegyiket lehet munka mellett bevállalni. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
mind_against #10550 üzenetére
Én nem mondom magamat profi Java-snak, de eddig munkahelyen, ami feladatot rendesen körül tudtak írni és voltak is hozzá adatok, azt mind megoldottam.
Ha már van valamennyi alapod (tudsz bohóckodni listákkal, tömbökkel, stringekkel és az IO alrendszerből is láttál pár példát), keress egy olyan feladatot, ami érdekes is de nem túl nagyszabású és próbáld megcsinálni, menet közben úgy is egy halmot kell majd gugliznod, ki kell próbálnod különféle utakat és ragad az emberre. Szerintem annál nincs jobb, ha apróbb sikerélményei vannak az embernek és látja, hogy halad, még ha nem is alkot szép és biztonságos kódot (tudom, Java a többségét elintézi a dolgoknak, de nem is a memóriafoglalásra gondoltam, hanem pl egy olyan hálózatos alkalmazásra, ami otthon jól működik, de a neten kapásból szétkapnák)
Én akkor ugrottam szintet saját érzésre, mikor egy ismerősnek kezdtem maszekolni. Igaz végül nem lett belőle semmi, mert pénzügyi dolgon összevesztünk.
Volt nálam pár tanuló gyakorlaton, egyiküknek kiadtam (bár lényegében közösen csináltuk) egy duplikált fájlkereső alkalmazást. Nem nagy feladat, de újoncnak pl annál nagyobb móka.Egyébként mostanában a Udemy fizetős tananyagait ajánlják, ha mindenáron tananyagként szeretnéd tanulni, vagy kellenek az alapok.
Ja és minimális angol sem árt, de nem kell irodalmi szint. Szakszavak meg pár ige ismerete
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Formula-1
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest