Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

Sziasztok!

A közeljövőben szeretnék vásárolni valamilyen felvevő eszközt. Mivel nem 2 napra veszem ezért most már csak 2 eszközben gondolkodom, de sajnos nem tudok dönteni, mert valaki egyiket fényezi jobban, valaki a másikat. a 2 eszköz az AverMedia LG Extreme és az Elgato HD60.
    Mindkét esetben az 1080p és a 60fps volt a kérdés.

A lényeg, hogy egyiket sem használtam még, de az AverMedia-t ismerem barátok-tesztek stb helyről és ugye ott számtalan verzió volt már, lehetett véleményeket látni bőven. Elgato-ról nem.
    Én mind pc, mind konzol oldalról szeretnék rögzítést végezni...ez vonatkozik előző genre ( ps3 ) mind a mostanira szóval PS4 és One.

Ami kicsit megingatta bennem a döntést és fordulok inkább hozzátok, hogy azt mondják az Elgato jobb ha konzol is bekerül a képbe...de aztán jön egy másik videó-másik teszt...ahol meg az elgato-nak róják fel, hogy csak usb2 van rajta és ezért magasabb a delay nála, mint az avermedia-nal. Aztán jön egy kövi videó ahol, meg egymás mellett tesztelik pl. a CoD AW-t mindkét kártyával és framedroppol az avermedia az elgato nem.

Ezek után ember legyen a talpán, aki eldönti, melyiket is vegyem. Mivel ez egy Avermedia-s topic, nyilván sokkal több hsz fog jönni az extreme javára, de kérem, aki ír az indokolja is, mert pont a fentiekre vagyok kíváncsi, miért ezt vagy azt. Köszönöm előre is!

U.i.: ez a delay amit kihangsúlyoz az avermedia doboza is pl, hogy xy kis mértékű szemben más kártyákkal...ez az a késleltetés, ami az között telik el, amit én élőben látok a saját gépemnél és amit pl. egy élő stream esetén a néző?? Csak azért kérdezem, mert ugye ez ha megy alatta egy kommentálás, akkor zavaró lehet ha késés van...bár ahogy olvastam és remélem igaz...ez az elgato esetén is ahol nagyobb delay-t írnak...is olyan picike, hogy nem veszi észre az ember...az avermedia-nal meg messze jobb adatot láttam. Ez így helytálló vagy kérlek homályosítsatok fel a kérdésben! Köszöntem még1x!!!

Új hozzászólás Aktív témák