Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hide n snipe taktikával nem kell orvos. Én is felvettem Foxot dokinak, kb 1x kellett vele gyógyítanom, így inkább kiképeztem őt is snipernek, játék végére 97-es marksmanship-je lett. Illetve a külseje miatt extra kört kap ha észreveszik, így hide-ból mészárlásra különösen alkalmas karakter (SPOILERSPOILERSPOILER: vele könnyebb a nagy fordulat utáni kör is, mert ha csak vele mész oda a tábornokhoz, akkor az extra kör miatt vissza lehet vonulni, és a sok birka megy utána be a darálóba). Leghasznosabb karakter, főleg ahhoz képest amennyibe kerül.
Lockpick kitek és crowbar szükséglet: a megoldást Vicky-nek hívják. Javítható lockpick kitje van, mindent is kinyit. Ha elvásott, megjavítja ő saját magának, és lehet megint nyitogatni.
Helyhiány: mivel nem kényszerít a játék egy adott fegyver bevetésére (pl. JA2-ben a tankok), így ha eldöntöd hogy milyen taktikával mész akkor utána csak lőszert meg gránátot (vagy azokat sem) kell vinni az emberekkel. Plusz fegyver nem kell, crowbar sem. Nálam a végén már kötszer sem volt (úgyse látott meg soha senki, pláne nem jutott el addig hogy rám is lőhessen), harci drog sem, a machanical embernél gyűjtöttem a rodot, lenst, chipet, de ennyi.
Milícia képzés: nem tartottam csak emiatt B csapatot, amikor egy szektort kipucoltam, akkor a csapat egyik fele javított, másik fele milíciát képzett. Javítás általában hamarabb készen volt mint a milícia maxolása, így a maradék időben egymást képezték az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Energiaital topic
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dell Latitude 3410 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD több db elérhető
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával