- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Amivel nagy bajom van még, az az NFC-s fizetés. Raiffeisen appja van alapértelmezettnek beállítva. Odateszem a telefont, semmi sem történik, mintha ki lenne kapcsolva az NFC. Második fizetési próbálkozásnál elindítottam az appot, úgy egyből ment. 3. fizetésnél szintén csak fel volt oldva a képernyő, nem ment a fizetés.
Amit nem tudok hova tenni, az a nagybetűs LAG. Fizetési próbálkozás után kb. 20! perccel jelzi az app hogy nem sikerült a fizetés. Mintha akkor érintettem volna. Ilyennel találkozott már valaki?Más: VoLTE, VoWiFi. Elvileg be van kapcsolva, gyakorlatilag nem mutatja a értesítési sávban hogy aktív lenne. Számít, hogy melyik slotban van a SIM? Nem cserélgettem még.
Az eSimnek milyen előnye / hátránya van, miért jó az?
Hangosra van állítva a telefon, minden max. hangerőre feltekerve, de p. Viber nem ad hangot ha jön új üzenet.
A készüléket ha megemelem nem csak az időt / értesítéseket jeleníti meg, bekapcsolja a hátteret is. Ez baromi zavaró / felesleges, korábbi OP telefonoknál ilyen nem volt. Cserébe ambient display beállítási lehetőség sincs (vagy minek lett elnevezve?) Az is hiányzik hogy csak egyszer érintem meg a kijelzőt és akkor bevillan az idő.
Volt régen shelf, jobbra suhintottam és bejött egy gyors jegyzetfüzetszerűség, időpontra emlékeztetni is tudott. Ez eddig benne volt minden OP telefonban, ebből hogy lehet előcsalni? Vagy már nincs?
Szerintem lesznek még kérdéseim...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Revolut
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Cyberpunk 2077
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged