Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdéseddel fáradj a Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást! topicba.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt, mert szinte minden kérdésnek van topicja.
Ezt zártam
-
Lizard89
csendes tag
Sziasztok!
Új monitort veszek a közeljövőben. Némi tanácsot szeretnék kérni tőletek...
Alapvetően grafikai munkára, 3d-zésre használnám, szóval IPS-t szeretnék.
Nemrég kipróbáltam egy ASUS-t, és ez az IPS glow egyszerűen rettenetes. Én nem tudom hogy lehet ezzel együtt élni, a fekete a képernyő széleinél teljesen lila lett.
Egy program, ami fekete/sötétszürke, a szélén teljesen lila lesz, nagyon zavaró...
Még az is jobb lenne, ha szürkülne, de lilul... (egyébként szeretem a lila színt, de nem ilyen mennyiségben
Van erre valami jó megoldás? Vagy valahogy lehet ezt mérsékelni? Mert ez szerintem nagyon szörnyű
Pedig az egyéb színeibe szerelmes lettem
Előre is köszi!
Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- 2db Odyssey G5 ívelt 165Hz és ívelt 144Hz Monitor, és HUANUO dupla monitor kar 13 32", VESA
- LG UltraWide 29WQ600-W
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Asus Gamer monitor 144Hz 24' VP240 1msmprt IPS
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest