Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Egérpad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Raspberry Pi
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedbump
tag
válasz
.-Cs0SzA-.
üzenetére
Miert, mit nem er a T-pot? Mondjuk en csak file-okat masolgattam, de szerintem eler az mindent.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
.-Cs0SzA-.
üzenetére
Sikerült megoldani a problémát, és siekrült megoldást találnom arra is, hogy hogyan férünk hozzá az kütyü tárolójához, méghozzá ahhoz, ahol a programokat, és hasonlókat tartja. Így simán lehet telepíteni bármilyen programot wifi, nélkül.
Be kell tömöríteni egy zip fájlba amit szeretnénk felmásolni a cuccra(természetesen könyvtárszerkezetestül) és a legujabb(3.0) ziphone egy gomnyomásra megcsinálja.
A tömörített file akármit tartalmazhat, több programot is(programcsomagokat is készíthetünk) de akár a teljes tartalmát lementhetjük maguknak, így egy restore pontot létrehozva az adott állapotáról.Egyetlenegy probléma van, hogy ezt a zip filet jelenlegi tudásom szerint cask unix alapú rendszer alól lehetne létrehozni.
Windows alól próbáltam, sikeresen be is ragasztottam DFU módba a kütyüt, és a kétség rám is jött, mivel sehogysem akart kilépni(ujraindulás után ismét DFU mód fogadott), de aztán siekrült megoldani, ha valakinek ilyen gondja van, tudok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Meditáció
- Milyen routert?
- Viccrovat
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest