Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Monitorkalibráló eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Stifler93
üzenetére
Sziasztok
További fejlemények tok ügyben: Ugye nem azt kaptam, amit kértem kéket zöld helyett, ez még nem gáz, üsse kő.
De felszedte a szépen rárakott védőfóliát, és így már nem olyan szép mert le kellett vagdosnom belőle.
Ill. a csúszásgátló, rücskös rész befelé van a touch hátára nézve, így annak nem látom értelmét, kifele kellene álljon, hogy ne csússzon ki a kezemből.Felkerestem az eladót gmail chaten, az eladó neve: szatyamuszaki (ha lehet amíg ez le nem folyik ne vásároljon tőle senki, mert én ajánlottam eddig).
Szóval felkerestem elmondtam mi van, rögtön azzal kezdte, ezeket nem ő postázza, úgyhogy elnézést, és hogy 40% kedvezményt tud adni ezentúl.
- Mondom akkor mond mennyiért tudnál hozni, 3 rétegű (amiből 2 lejön felhelyezésnél ez evidens) fóliát:
- 2db 900Ft postával, 6db 1200Ft postával, és ebben benne van a 40%kedvezmény!-mondta Ő(sokaltam persze)
- És fent van vaterán? - Kérdeztem
- Adott egy linket, amin 10 darab volt 500Ft-ért plusz posta az 1000 Ft kb.
- Kérdőre vontam, hogy hogy lehet, hogy az előbb 1200-ért írta a 6db-ot
- "bocsánat rosszat linkeltem, ez nem 3 rétegű" (itt már sejtettem, hogy gőze nincs róla, mit is árul, elkezdtem csőbe húzni)
- Igen akkor a másik az, hogy 3 rétegű?
- Hát úgy, hogy mind a 3 réteg rajta marad a touchon, és az úgy tartósabb is!!
- Raktál te már fel ilyen fóliát? - Repült a kérdés.
- Nem
- Akkor előbb nézz már utána mit árulsz, mert hülyeséget beszélsz....
- OFFLINEEddig ennyi a történet
Kicsit vicces, kicsit beszoptam, de ha megint látom, akkor ingyen kijelzőfóliát fogok kérni vagy repül a hatalmas NEGATÍV , ha már a tokja tönkretette az enyémet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kicsit vicces, kicsit beszoptam, de ha megint látom, akkor ingyen kijelzőfóliát fogok kérni vagy repül a hatalmas NEGATÍV , ha már a tokja tönkretette az enyémet.