Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
makimakom #9007 üzenetére
A gyorsulásmérő és a giroszkóp két külön eszköz. Az iPhone4-ben van mindkettő, az előtte lévő cuccokban meg csak a gyorsulásmérő. A gyorsulásmérő három tengely mentén méri az eszközre ható erőket, ebből lehet következtetni arra, hogy hogyan tartod -> lehet kormányozni stb.
A giroszkóp ad +3 szabadsági fokot, tehát az egyes tengelyek mentén érzékeli az elforgatást is, ami javítja a pontosságot (leegyszerűsítve).
-
Gordiann
őstag
válasz
makimakom #8759 üzenetére
SZia!
Véleményem szerint a memoria elfogyas-t megoldja. Nálam fent van a 4.1, nincs vele gond.
Viszont a merülést valószínűleg nem oldja meg. Manuálisan kell beállítani, de ezt már most is megteheted. (push kikapcs, appok egyéni beállításai a settingsbe,...stb.)
Most valahogy megváltozott az apple véleménye, és úgy gondolják, hogy menjen minden ios netre amikor épp kedve van, még ha lockolva is van. És ez ugye fogyaszt. Én már régen megszoktam ezt a "menetrendet". Mail-t is csak óránként nézetek vele, ne járkáljon a világhálóra egyedül a gyermek... -
peugeotmate
addikt
válasz
makimakom #8759 üzenetére
A 4.1 holnaptól tölthető le hivatalosan és akár a jailbreak is vele együtt érkezhet! (Figyeld a szifon.com-on a híreket.) 4.2-es szoftverről még egyáltalán nem volt szó, hisz még a 4.1 "sincs kint"! Egyébként szifon 3G-re már rárakták a iOS 4.1 GM verziót és videók alapján gyorsabb és az Apple állítása szerint normalizálták a szoftvert a korábbi szifonokhoz/touchokhoz, úgyhogy valószínűleg javult valamennyit. Már nem kell sokat várni és megtudjuk a tutit!
-
Csirkejozsi
tag
válasz
makimakom #8548 üzenetére
Nekem 3.1.3 van rajta, és a Cydia-val semmi gondom, pedig szoktam telepíteni dolgokat belőle.
Egyszer volt hasonló, hogy telepítettem egy programot, és amikor rákattintottam, hogy Restart SpringBoard, akkor teljesen lefagyott. De egy HARDRESET rendbetette a dolgokat, és azóta nincs is vele bajom. Pedig akkor majdnem rátettem a 4.0-t, de azóta is örülök, hogy ezt nem tettem meg. -
xxman
senior tag
válasz
makimakom #8399 üzenetére
Basszus akk buktam a downgradet... Remélem frissítenek cydia csomagokat...
nekem kéne a infiniteboard (cracked) meg a protapper meg ienek de sajna 4.0 nem esi meg...(safe modba rak)
A frissített redsnow (asszem a redsn0w) jailbreakeli a 4.0.2őt (iPhone 3G , 3GS Oldbootroom , Touch 2G (3g 8gb)
-
Kommy
veterán
válasz
makimakom #8383 üzenetére
Nem ismerem azt a játékot, de szerintem az nem olyan vészes , hogy 4 óra folyamatos játéktól lemerül. igazság szerint 6 óra van írva videó lejátszásra , hogy annyit bír na most akkor a telefont jobban megizzasztja szerintem egy játék mint a videó nézés.
Miért az jó, hogy 40 perc alatt zenét hallgatva ment le 20% a telefonomról és nem volt semmi a háttérben csak az ipod. sőt előtte 30%-ot ment le szintén kb 40 perc alatt, tehát 1óra 20 perc alatt 50%-ot esett és zenét hallgattam csak közben.
-
Poll Tamás
tag
-
-
trobi28
addikt
válasz
makimakom #8242 üzenetére
Köszi,mondjuk én rég így használom sőt ennél frappánsabban mert fel van rakva a Backgrounder és úgy van beállítva hogy ha megnyomom a Home gombot akkor teljesen zárja be a böngészőt így ha nem zárom be külön az ablakot akkor sem fut a háttérbe hanem teljesen bezárja és a memória felugrik 60 mb fölé.
Nekem böngészés közben fogy el,4-5 oldal (NEM ABALAK HANEM OLDAL MEGNYITÁSA UTÁN TEHÁT NINCS NYITVA 5 ABLAK EGYSZERRE) és lemegy 5 mb-ra és kilép.Rányomok az ikonra és onnan folytatja ahol abba hagyta 60 mb szabad memóriával.Jön 4-5 oldal megint és ismét kilép
Na ez a nagy problémám amire nem találtam megfelelő megoldást még. -
peugeotmate
addikt
válasz
makimakom #8235 üzenetére
Nálam most nincs beállítva az akkukijelzés ugyanis feleslegesnek tartottam és tartom is, mivel gyakran nőtt egy kicsit aztán visszaesett, szóval többször összevissza váltakozott. Ez a játék nincs fenn nekem, de például a NFS Undercover úgy 3 óra "tömény" játék után kb 1/3-val vagy felével csökkentette az akkuidőt.
-
peugeotmate
addikt
-
válasz
makimakom #8121 üzenetére
Elvileg ameik jatek akadozik az azert van mert nem kompatibilis 4.0-val mostis leszedtem worms hoz egy 4.0 ás updatot es egybol kiraly lett
amugy sok mindenkinek van problemaja ezzel a 4 el..:S sok mindenkinek fagy akad gyorsan merul stb.. Nekem jo splinter cell is kicsit akadosabb 4.0 an de most adtak ki 4.0 ra az updatjét..
-
Zsom!
tag
válasz
makimakom #8112 üzenetére
epőlék b@$$zák meg magukat, nem mindenkinek van új iphonja, 3.gen ipod-ja
megcsinálhatták volna jobban is:
zenehallhatás+net: akadozik
csak net: a címsor bezavar
youtube: nem azt találja amit kerestem
zenehallgatás+msn: néha dobálja a hálózatotde ezek nem bugok, hanem fícsörök
Kommy: nem volt törve, csak írtam, hogy lehetett volna már mappám, ha törtem volna nekem ál3.generációs 8GB-os touch-om van akkor is lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest