Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Aaron14
üzenetére
Minőségre eddig nekem az elmúlt bő 2 hónapban semmi panaszom sincs. Zsebben hordom, tok nélkül, nem karcolódott még meg (mondjuk a kulcscsomó nem is abban a zsebemben van
). A külseje nekem tetszik, de szerintem ez abszolut szubjektív dolog, van akinek tetszik, van akinek nem. Nekem a panasonic sl-ct810-em után hiányzott az erősebb basszus (viszont az ipodnak jobbak a tisztább magasabb hangjai) és a különd kimenet hangfalakhoz, mivel az ipod füllhallgató kimenete szerintem nagyon halk, ha hangfalra, vagy hifire akarom kötni. -
adalbert1
veterán
válasz
Aaron14
üzenetére
Na ennyit írt az apple:
A kód1 beküldésével még nem zárja ki a kupont a vásárlási kedvezményből. A vásárlási kedvezményben egy személy, egy regisztrációs név alatt, összességében 10.000 Ft-ot meghaladó rendelésben vehet részt(ez lehet több termékből álló rendelés is). Egy személy és egy kupon csak egyszer szerepelhet a vásárlási kedvezményben.
További információk: http://store.apple.hu/IMC-Apple-Store/WebObjects/Asto.woa/wa/stockPageByName?name=layscoupon
Persze azt a lay's-e oldalt már néztem, elég szegényesre sikerült.
iTunes-ban még nem próbáltam ezt a feature-t, én csak drag & drop módszerrel töltöm fel számokkal. -
adalbert1
veterán
válasz
Aaron14
üzenetére
Hello!
Nekem is van 2 ilyen lay's-es utalványom, és azon gondolkozzak, hogy éppen mit kezdjek vele, mivel nano-m már van, másik ipodot meg nem tervezek a közeljövőben...
A töltős kérdésre kaptál már vmi. választ? Mert gondoltam, hogy én is benevezek egyre, ha meg lehet oldani a 10k határt vhogy...
A másik meg, ha a nyereményjátékban elnyomom az egyik kódot, akkor attól még felhasználhatom levásárlásra?
Ill. ha én küldtem be a kódot, attól még más használhatja utólag levásárlásra? -
adalbert1
veterán
Burkolt up az előző két kérdésnek.

És közben felmerült egy új is: Az iTunes-t meg lehet valahogy kerülni? Mert számomra nagyon illogikus és baromi idegesítő.
Amúgy így 2 nap távlatában meg vagyok elégedve a lejátszóval, jó kis készülék lett... A 2 giga napi használatra városban utazgatáshoz bőven elegendőnek tünik egyelőre, aztán majd elválik.
Kényelmes, könnyen kezelhető, eddig semmi karc (remélem nem is lesz, mondjuk kulccsal nem rakom egy zsebbe). Plusz a legnagyobb pozitívuma a mérete a régi panasonic sl-ct810-hez képest. -
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Új kérdés:
Azt hogy lehet megoldani, hogy lejátszás közben az előadók sorrendben legyenek?
Ha az artistra megyek, és aszerint indítom el, akkor ha egy előadótól az összes szám végére ér, akkor kilép, és nem megy tovább a zene. Ha az all artistra megyek, akkor az albumok szerint össze-vissza vannak a számok.
Ha a songsra megyek, akkor meg a title-ök szerint vannak sorban a számok, ami szintén nem túl jó...
Van más is akit ez zavar, vagy csak én vagyok ennyire háklis erre? -
adalbert1
veterán
Sziasztok, gondoltam én is tiszteletem teszem itt a topicban, mivel a mai nap óta egy 2 gigás második generációs nanó tulajdonosa vagyok.

Rögtön egy láma kérdéssel kezdeném, első töltésnél mennyi ideig kell tölteni?
Ill. ki milyen tokot használ hozzá?
És hálózati töltőből full jó az utángyártott is? (tapasztalatok pro/kontra?)
Kösz a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). A külseje nekem tetszik, de szerintem ez abszolut szubjektív dolog, van akinek tetszik, van akinek nem. Nekem a panasonic sl-ct810-em után hiányzott az erősebb basszus (viszont az ipodnak jobbak a tisztább magasabb hangjai) és a különd kimenet hangfalakhoz, mivel az ipod füllhallgató kimenete szerintem nagyon halk, ha hangfalra, vagy hifire akarom kötni.