- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OLED TV topic
- iPad topik
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
manchester85 #60937 üzenetére
Ahogy téged ismerlek, 1-2 meki és stb. kajával sokkal több sz*rt viszel a szervezetedbe, mint 1-2 szál cigivel.
Azért a napi pár szál elenyészően káros kijelentést te sem gondolod komolyan... mibe szól bele jobban a genetika?
Biztos köze van a genetikának hozzá, de nehogymár az idén dohányzással összeköthető betegségben elhunyt 560 ezer ember nagy része csak a genetikai hajlamosság miatt halt meg, nem a cigitől....
Sö: jó dolog is az... amit pl. kolbászt kapsz egy intersparban, az már nem az... múlkor megnéztem olyan 40 kolbászt, és ezek 95%-ában volt tartósítószer, meg füst aroma, meg mesterséges szinezék, stb. Ilyenek soha nem is kellettek bele
-
nord_
veterán
válasz
manchester85 #60937 üzenetére
Nyilván. De ne adjunk az esetleges genetikus elváltozásoknak fórt.
(Én is kábé annyit cigiztem, mint te. Amikor letettem, egyik cimborám, akivel csak havonta párszor találkozom, azt mondta, láthatóan jót tett a bőrömnek. Jah és az ízek is valahogy teltebbek lettek, meg a zasszony is örült a változásnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest