Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz manchester85 #60937 üzenetére
Ahogy téged ismerlek, 1-2 meki és stb. kajával sokkal több sz*rt viszel a szervezetedbe, mint 1-2 szál cigivel.
Azért a napi pár szál elenyészően káros kijelentést te sem gondolod komolyan... mibe szól bele jobban a genetika?
Biztos köze van a genetikának hozzá, de nehogymár az idén dohányzással összeköthető betegségben elhunyt 560 ezer ember nagy része csak a genetikai hajlamosság miatt halt meg, nem a cigitől....
Sö: jó dolog is az... amit pl. kolbászt kapsz egy intersparban, az már nem az... múlkor megnéztem olyan 40 kolbászt, és ezek 95%-ában volt tartósítószer, meg füst aroma, meg mesterséges szinezék, stb. Ilyenek soha nem is kellettek bele
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz manchester85 #60937 üzenetére
Nyilván. De ne adjunk az esetleges genetikus elváltozásoknak fórt.
(Én is kábé annyit cigiztem, mint te. Amikor letettem, egyik cimborám, akivel csak havonta párszor találkozom, azt mondta, láthatóan jót tett a bőrömnek. Jah és az ízek is valahogy teltebbek lettek, meg a zasszony is örült a változásnak. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest