Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
Aktív témák
-
Frenky87
aktív tag
válasz
FefeeX #30157 üzenetére
messenger nem multitask kepes meg, ha jol tudom.
ibook nekem is felejtos, tobbi program oke, sebessegre sincs panasz, akkuido is mintha javult volna [lehet placebo
]
osszessegeben teljesen jo. kesobb, ha helyrejonnek a programok [multitask ugyileg], meglatjuk
szerk:
[kicsit lassan sikerult megirni, mar kifejtettek elottem][ Szerkesztve ]
-
Frenky87
aktív tag
udv,
32gb 3gs
2009 27. heti [perpill 3.1.2-vel], o2 fuggo, de sajatom, es baratnak adnam el [mo-n]karcmentes, minden tartozekkal [majd veszek neki egy eu toltot], letiltva soha nem lesz.
kb mennyi az az ar, ahol egyikunk sem jar rosszul?
-
Frenky87
aktív tag
válasz
TheMarci #27320 üzenetére
Profilokat es a filekuldest alairom, van akinek szuksege van ra.
Cserelheto akkumulatorral mire mesz?
Elolapi kamerat hany ember hasznalna a kornyezetedben?
Asszem latok par embert telefonnal a kezeben/szajaban/seggeben, egyik sem videofonalt meg/tette szova, hogy szuksege lenne ra.Wifi sync jo dolog es kenyelmes tud lenni
[Abban az esetben, ha alapveto funkciok eseten nem fagy meg a keszulek [marpedig 5800 olykor produkal szep fagyasokat]]Tenyleg hagyjuk, mas kategoria.
-
Frenky87
aktív tag
válasz
norbest #27306 üzenetére
Soha nem allitottam, hogy a ket telefonnak koze lenne egymashoz [habar volt egy origos cikk, ahol iphone killerkent emlegettek, de szerintem azt ok sem gondoltak komolyan]
Nem tudom mennyivel jobb/rosszabb hangchip van az 5800-ban, de nem hiszem, hogy tul nagy kulonbseg lenne u.a. fules, u.a. bitrataju zene kozott EQ nelkul.
-
Frenky87
aktív tag
Nem lehet, hogy csak siman az itunes-ban lett benyomva a lekonvertalas?
5800-ra ha rahuzod a zenet, nem romlik a minoseg, nincs konvert.
[bar itunes default ertek az, hogy nem konvertal, azt hiszem]
5800 gyari fuleserol nincs infom, en is azt gondolom, hogy gyenge a mely a gyari iphone fulesen/nem szol ugy, ahogy kene. De aki nem birja elviselni az in-ear-t, annak jo lehet, annyira nem rossz a minosege, mint amennyire beallitjak [ok joreszt in-ear fulhallgatokkal hasonlitjak ossze].
[Van egy in-ear akgm setahoz/kozlekedeshez, meg egy K530 ide az irodaba, egyikkel sem erzem azt, hogy rosszul szolna az iphone. Walkmannel is probaltam [A805], nem nagyon volt kulonbseg. EQ-t nem hasznalok soha.]
-
Frenky87
aktív tag
válasz
Landon #27202 üzenetére
Eddig nem vettem eszre, azt leszamitva, hogy minden sportruhazati bolt tele van angol mezzel.
Gondolom ha elkezdodik, akkor a kollegak is naphosszat a tvt nezik majd [bar nem tudom mikor jatsszak majd a merkozeseket, nem vagyok annyira nagy focifan]
ON: nem akartalak lebeszelni, de szerintem felesleges, jobban jarsz, ha mo-n veszed.
-
Frenky87
aktív tag
válasz
Landon #27193 üzenetére
3gs is juliusban jelent meg nalunk, sanszos, hogy a 4G/HD is elobb meg fog, mint mo-n.
Neked erdemesebb lenne szerintem kivarni azt az 1-1.5 honapot, ha van ra esely, hogy ikon-t raksz bele.
[olcsobb lesz ugy, mintha megvenned £550 korul, plusz mo-i elofizetes]Viszont fuggetlent nem fogsz kapni O2-nal, ismerosokon keresztul, az 100%. [mashol meg nem hiszem, hogy elobb lesz, Orange is kicsit kesobb kapott, Tesco es Voda megkesobb]
-
Frenky87
aktív tag
ha kikapcsolod a zenet, elmulik
-
Frenky87
aktív tag
Hi,
Erdekes jelensegbe utkoztem.
Sync/Backup utan iPod/Music mappa ures.Ha a szabad teruletet nezem, ott is jelen van a felrakott 14GB-nyi zene, About-ban viszont 0db szamot ir.
[viszont iTunesban ott vannak a zenek a telefonon.]
Manual sync van, es a podcastok/videok/kepek/alkalmazasok, minden a helyen van, kivetel a zenek.
Keresgeltem mar guglival, de nagyreszt restore-t javasoltak a hasonlo problemaval iroknak. Nem hinnem, hogy ez a baj.
Valaki talalkozott mar hasonloval?
Nincs kedvem restore-olni.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Futás, futópályák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...