Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Polllen

nagyúr

válasz manchester85 #31045 üzenetére

Anno mikor kijött a 3gs senki sem várta, hogy a 3g csökkenni fog, max az volt a természetes, hogy tartja az árát és 3gs lesz drágább, mert többet tud. Ennek ellenére t ráemelt, megülve a hype-hullámot. Ennek tényleg semmi köze más telefonokhoz és más díjcsomagokhoz.

Mint korábban tanácsoltam keress vissza a posztjaimra, amiben kifejtem, hogy az ikon díjcsomag jó. És tök jó, hogy ilyen az árazása, ha nem ilyen lenne, én sem vettem volna.

DE ez még mindig nem változtat azon, hogy a T itthon ezt megmerte tenni, míg a németeknél pl lejjebb vitte a 3G árát 3Gs megjelenésekor. Senki sem akar egy farmer áráért telefont venni, de ez persze azért attól is függ, hogy hol és milyen farmert veszel ;] (és azért sem számít, hogy jó csomagokat kínál, mert ez nem túl user friendly lépés a részükről.)

Én kérek elnézést mindenkitől, hogy tudatos fogyasztóként nem tetszésemet fejezem ki ilyen esetekben... ;] Amúgy az én szempontomból teljesen mindegy volt, hogy ezt megtette, mert én 28k-ért vettem ikon400-zal a telóm, károm nem származott belőle, szimplán fintorgok rajta, mert attól, hogy van 1-2 jó konstrukciója még nem elfogadható a régi modell "akciós" áremelése a szememben. Viszont ki is fejtetem a véleményem azzal, hogy nem vettem még egy 3g-t 40-50k-ért... ;)

Sztem zárjuk le ezt a parttalan vitát, mert még mindig nem érted. :)

[ Szerkesztve ]

Aktív témák