Hirdetés
- Particionálás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Video digitalizálás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- ASUS notebook topic
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
Polllen #31055 üzenetére
Tökéletesen értem. Morális kérdést csinálsz 9 ezer forintból. Mivel a forint is baromi sokat romlott+áfaváltozás, így legyen nettó 5 ezer forint. Ezen háborodtál fel ennyire.
Karácsonykor meg estek az árak, a 3G-t pedig olyan áron szórják ki, hogy aki valaha iPhone-t akart legálisan, újan, olcsón venni, az tényleg megtehette. Én azért nem szidom a T-t, mert ha körbenézek konkurens készülékeknél, konkurens szolgáltatóknál, akkor telefonár tekintetében, előfizusan még mindig az iPhone a legjobb vétel, és ezt a T-mobile hozta el nekünk. Nem érdekel, hogy másik országban mennyi (AT&T-nél 200 mega 3500ft...ami majdnem a teljes ikon 200 ára) engem az érdekel, hogy van-e más alternatíva. Jelenleg nincs, ugyanis a független árhoz viszonyított 10-20 ezer Ft kedvezményért nem fogom két évre lekötni magam. A T-mobile mocsok szemét, mert 7 ezerrel megemelte egy 130 ezres mobil árát, 72-re, az amúgy legolcsóbb csomagban, miközben más mobilok más szolgáltatónál itthon előfizusan többe kerülnek, mint függetlenül... Te meg ezt nem nagyon akarod megérteni.... Én már felfogadtam rég az álláspontodat.