-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ketrec
csendes tag
Sziasztok. Készülék biztosítással kapcsolatos kérdésem van. 11colos iPad pro 2018 az alany. Újonnan vettem kb 7 hónapja. Imádom használni de egy majdnem leejtést követően kézbe venni is alig merem. Ahogy nézem ennél a típusnál bármilyen törés javítása is százezres nagyságrendű. Kérdésem, így, hogy már több mint fél éves a készülék lehet rá valahol biztosítást kötni, hogy esetleges baleset esetén ne menjen rá a gatyám is a cserére? ( tokokat, kijelző védőket most hagyjuk). 2010 óta iPad felhasználó vagyok. 4 modellem volt, mindegyiket több éves használat után szép állapotban adtam tovább, de ennél a gépnél az ára miatt kicsit paranoiás vagyok

-
Ketrec
csendes tag
Sziasztok. Jól látom, hogy az iPad pro 2018 at sehol nem tudják garancián túl szervizelni a csere kivételével? Istyle, Isamurai nincs benne ez a modell a listába csak az előző generációs pro ig. Vagy csak a lista nem frissül?
-
Ketrec
csendes tag
Sziasztok. iPad akkumulátor cserével kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy a szerelésnek latszik bármilyen nyoma a készüléken? Mert ahogy a videót nézem róla rendesen szét kell szedni a cuccot, de össze is tudják e rakni úgy hogy semmi nyoma ne látszódjon hogy szét volt szedve? iPhone akkumulátor csere miatt kérdezem mert ott meglátszódtak a szerelés nyomai. Sarkok nem pontosan illeszkedtek, stb
-
Ketrec
csendes tag
1000 ft ot tudok max raszanni es 8-900 ft osokra gondoltam

-
Ketrec
csendes tag
Sziasztok. Sajnos a hazi patkanyunk elerte a ketrecbol, es teljesen szetragta az ipad air lightning kabelét .Viszont jelenleg nem engedhetek meg magamnak egy gyarit. Szerintetek mit csinaljak? Vegyek egy par szaz ft os kinai szart, vagy fizetesig ne hasznaljam, az ipad et,,es utanna veszek gyarit?
-
Ketrec
csendes tag
Sziasztok. Nemreg lettem tulaja egy ipad air nek (még az 1 es). Ipad2 ről váltottam szóval szoval elég nagy ugrás volt. Olyan kérdésem lenne, hogy én 10w os töltőt kaptam hozzá, nem úgy volt hogy az apple átált 12w ra ipad 4 óta? Több helyen is olvasni hogy az ipad air 1 es air 2 nél is előfordulnak 10w os töltők .
-
Ketrec
csendes tag
Sziasztok. A napokban fogok egy ipad air-t venni. Annyi a dilemmám, hogy nem tudom eldönteni hogy a space grey, vagy a silver(alias fehér) legyen. Szerintetek melyik az elegánsabb élőben, illetve a szennyeződések, sérülések(pl hajszálkarc) melyiken látszanak kevésbé? Eddig 2 ipadom volt egy ipad 1, és ipad 2-m mindkettő fekete volt, ezért gondoltam hogy jó lenne egy kis változás. Ti melyiket ajánljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi