Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Nekem a 2 must have app a MinimaList ami egy szögegyszerű (de nagyon okos) todo app, nagyon bevált. A másik a Copied. Ez mindig elmenti a vagolapod tartalmát, és synceli az eszközök között. Nagyon sokszor mentett már ki. Kimasoltam egy adatot ipadon, másnap persze megint kellett volna, iPhoneon, szerencsére így meg lett mentve. De rengetegszer jól jött már, rendszer része kéne hogy legyen.
Google Photos is alap, nincs gond a syncelésre, plusz kvázi ingyen van tárolva minden fotó, és videó felhőben, korlátlanul.
Affinity appok (Photo, Designer). Kb ennyi. -
Madwe
nagyúr
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Csak ismételni tudom magam
Shelfes app must have neked, ha tényleg laptop replacementként akarod nézni!Piptube - youtube videók nézése pip módban - kicsit macera, de még mindig jobb sztem ide áttenni youtuberól, mint bőöngészőből nézni (böngészőben még nemt alált rá módot a google h blokkolja a pipet
)De minden más már annyira egyedi - pl todolistre todoist stb stb... azt az egyén tudja mi kell neki

-
F.E.K..
senior tag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Ami a többi apple eszközhöz kényelmes kapcsolódást biztosít eleve rajta van, az alapvető alkalmazasok (böngésző, e-mail kliens, címtar, galéria, stb.) is készen várják a friss tulajt, minden mást a hasznalati szokások szerint a felhasználónak kell összeválogatnia.
Mindenkinek mást jelent a "kényelmes használat", hiszen nem egyformák az igények.
Fordítsuk meg a kérdésedet: TE mire szeretnéd használni a vadiúj tabletedet? Ha ezt tudod, már lehet alkamazásokat ajánlani amiből kivalaszthatod a neked megfelelőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Shelfes app must have neked, ha tényleg laptop replacementként akarod nézni!