Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
En Air 2-t vettem, de igy utolag nem tunik jo dontesnek. A vekonyabb meret, kisebb tomeg es a valamivel tan jobb kijelzo szolhat mellette, de az uj kicsit gyorsabb es nagyobb az akkuja. Hamar beesett az uj iPad ara, nekem is egy kicsit ki kellett volna varnom, mert amennyiert vettem az Air 2-ot annyiert, esetleg meg olcsobban is vehettem volna az uj iPad-et. Esetleges eladasnal is nehezebben fogom tudni eladni. Egyebkent nincs vele gond, meg vagyok vele elegedve.
-
norbi2010
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Igen, a legfrissebbet(iOS 11 beta 2).
Nagyon gyors, az animációk az esetek ~90%-ban vajsimák(ez nekem sokat számít, nem tudom ti hogy vagytok vele). Böngésző pillanatok alatt betölti az oldalakat, a Split View multitasking sem akad meg soha, nagyon jó élmény használni, főleg a 3 után, az már annyira lassú volt, hogy az elmúlt másfél évben nem is nagyon használtam, a kettő ég és föld. Plusz az is pozitívum, hogy olyan ~200g-mal könnyebb és kisebb is a 2017, ugyanakkora kijelző mellett így sokkal kényelmesebb használni. 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- SONY LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon gyors, az animációk az esetek ~90%-ban vajsimák(ez nekem sokat számít, nem tudom ti hogy vagytok vele). Böngésző pillanatok alatt betölti az oldalakat, a Split View multitasking sem akad meg soha, nagyon jó élmény használni, főleg a 3 után, az már annyira lassú volt, hogy az elmúlt másfél évben nem is nagyon használtam, a kettő ég és föld. Plusz az is pozitívum, hogy olyan ~200g-mal könnyebb és kisebb is a 2017, ugyanakkora kijelző mellett így sokkal kényelmesebb használni.