Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- OLED monitor topic
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor meg kapják be

A spéci drága zsinórt is ami eredeti apple, és össze van kötve a külső hangkártyával sokkal nehezebben ismeri fel azóta. A nyamvadt kábelt majd 10 rongyért vette. Azért ezek elég bosszantó dolgok. -
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Megtennéd, hogy belinkelsz egy olyat ami szerinted tuti működik? Köszi!
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Kár, mert azt én is vissza tenném.

Vagy kiadhatnának valami javítást, amitől nem merülne ennyire, akkor tőlem maradhatna ez is, bár tény, hogy nálam is akad néha, vagyis a régi gyorsabb volt. -
weinmaker
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Igen azzal teljesen jól működött nekem is, viszont a safari azzal is szarakodott.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Megnéztem, az ki volt, viszont a saját helyzet megosztása az be volt kapcsolva, most kikapcsoltam.
Köszi a tippeket! -
weinmaker
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A 8.1.1-nél meg a safari indult újra sokszor, leginkább a facebookot utálta. ennél ez a hiba nem jön elő. Bluettoth kikapcsolva, csak wifi megy, viszonylag alacsony fényerőn, és nem az igazi.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Szerintem nem bír ki 12 órát. Érezhetően gyorsabban merül mint régebben.
-
weinmaker
őstag
Srácok nálatok is gyorsabban merül az ipad a 8.1.2-es upgrade óta. Ha igen, mit lehet ellene tenni (azon kívül, hogy nem használom az ipadet)?
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Hogy lehet azt kikapcsolni szafariban, hogy ne hozza fel a gyakran nézett oldalak sávját? Nem jöttem rá eddig. Köszi!
-
weinmaker
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen, minden fontos dolgom megmaradt. Ne viccelj ez alap, hogy megköszönjem.

-
weinmaker
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi!
Sikeres volt a frissítés. Most töltöm vissza az adatokat, remélem nem lesz gubanc azzal sem.
Milyen jó, hogy van ez a topik. -
weinmaker
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Vagyis akkor mentsek ki mindent manuálisan.
Aztán, hogy tudom feltenni a legújabb ios-t, és a jailbraket eltüntetni? Mekkora egy idióta voltam, hogy rátettem, most szívok vele.
-
weinmaker
őstag
Srácok, kellene egy kis segítség!
Jelenleg a 7.1.2 van az ipad-on jailbrake-elt a készülék. Nem warez miatt csináltam, hanem, hogy egy kábelt tudjak használni, ami sajnos nem jött össze, így vettem egy gyárit. Mivel minden progim eredeti, szeretném megszüntetni a jailbraket és a legújabb ios-t feltenni a gépre.
A kérdés a következő: nem fognak eltűnni a szerkesztett zenéim a music studióból, és a vocalive-ból? A többi dolog elveszhet, mert azokat mindet vissza tudom tenni, de a zenéim, és az eddig felvett ének sávok nagyon rosszul esnének ha eltűnne.
A másik, hogy mi ennek a menete? Ne haragudjatok ha ez lerágott csont. Egy linkkel is beérem, ahol részletesen le van írva.
Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
-
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Tudna valaki mondani ipadra egy olyan alkalmazást, amivel egy kóddal lehet védeni egy-egy hozzárendelt alkalmazást? Androidon használom az applock-ot, de itt nem találtam meg. Tehát olyan kellene, ami hogyha el akarom mondjuk indítani a messengert, akkor kérjen egy kódot, hogy illetéktelen ne tudjon belenézni. Van ilyen?
-
weinmaker
őstag
Ha jailbrakelt az ipad, akkor hogy lehet feltenni úgy a frissítést, hogy eltűnjön a jaibreak, és teljesen normális rendszert kapjak, mert a jailbreaket csak a kábel mizéria miatt tettem fel, amit sajnos nem oldott meg. Nekem az összes progim rendesen megvett.
-
weinmaker
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Utángyártottat nyugodtan felejtse el mindenki mert nem működik még JB-el sem. Kizárólag eredetit szabad venni. Én már végigsz@ptam ezt az utat.
-
weinmaker
őstag
Safari összeomlásos kérdésemre senki?
-
weinmaker
őstag
Nektek nem omlik össze a safari? Nálam mostanában elég könnyen, ha a facebook meg van nyitva.
-
weinmaker
őstag
Kábel végre megjött, és ezzel egyből működik minden: Azt hiszem soha többet nem fogok csak eredeti kábelt venni, mert így végül is csak pénzkidobás az utángyártott

-
weinmaker
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Szerinted nem kerestem? A parrotgeek kivette már a saját repojából, azon kívül kettőt találtam (szerintem mindkettő ugyanaz, alpha állapotú, és egyik sem működik). A legbosszantób, hogy tegnap működött a kábel, ma meg akárhogy varázsoltam nem. Hogy a francba lehet ilyen, hogy egyszer megy, egyszer nem. Így a mai felvétel elmaradt. Ne mond, hogy vegyek eredeti kábelt, mert már vennék, de hirtelen itt vidéken nem egyszerű. Szóval nincs mese, ha valaki normálisan akarja használni, meg kell venni a gyári kábelt (remélem azzal nem lesz gond, és tényleg működik majd).
-
weinmaker
őstag
Sajnos a jailbreak sem oldotta meg az unathorized cale problémát, így ha más is emiatt jailbreakelne ne tegye

-
weinmaker
őstag
Lenne egy gyors kérdésem. Ha jailbreakelem az ipad-et, akkor minden cucc eltűnik róla, és egy "szűz" gép lesz az eredmény, vagy minden adat megmarad, csak megszűnnek a korlátozások?
-
weinmaker
őstag
Közben utána olvastam a dolognak, és azt írják, hogy a jailbreak megoldja ezt a problémát. Vagyis ha jailbreakeled a készüléket, és felteszel egy csomagot, akkor ki tudod kapcsolni ez a kábel azonosító funkciót, és megy minden kábel szépen. Most agyalok, hogy mi legyen. Kínlódjak a jailbreakkel, játszak az utángyártott kábellel, vagy vegyem meg azt a nyomorult eredeti kábelt
. -
weinmaker
őstag
Ilyen kábel kell: http://store.apple.com/hu/product/MD821ZM/A/lightning–usb-kameracsatlakozó
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi! Most pont működött, úgy hogy szerencsére sikerült egy részét felvenni amit akartam, de lehet, hogy az lesz a vége, hogy veszek egy eredeti kábel, de azért bekaphatják ezt a korlátozást.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Nem vindowshoz csatlakozom, hanem egy focusrite külső usb-s hangkártyához, amihez a szinti is van kötve (core audio kompatibilis), és minden működött jól, amíg nem frissítettek, most meg egyszer működik, egyszer nem. Most leginkább nem. Rohadt bosszantó, és vennék föl egy számot. Nem igaz, hogy erre nincs valami megoldás.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Utángyártott, mert egy nyamvadék usb kábelért nem fogok tízezret fizetni. Amúgy egy darabig tökéletesen ment, aztán asszem volt egy frissítés, és azóta szarakodik, de rohadt idegesítő.
-
weinmaker
őstag
Tudtok arra valami megoldást, hogy az eddig jól működő kábelemre, most folyamatosan kiírja, hogy ez a kábel nem támogatott, és lehet, hogy nem fog jól működni? Most egyszer működik, sokszor meg nem, és nem tudom a szintit rákötni. Eléggé ideges vagyok.

-
weinmaker
őstag
Én meg totál megszívtam az oplayerrel most nyaraláskor. Feltöltöttem hat filmet, és egyiknek sem volt hangja, mert ac3-as hanggal voltak anfilmek. Én marha meg nem ellenőriztem le. Aztán leszedtem egy másik playert, de az meg nem látta az oplayerbe beimportált filmeket. Ez amiatt bosszantó, hogy a gyerekek tizenötezres fos androidos tabletje az xbmc- vel simán viszi. Erre igazán kitalálhatnának valamit, mert amúgy meg csúcs gép.
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Megint video problémám van. Próbáltam i-tunes-al feltenni pár letöltött videót, ami elvileg sikerült is, de mégsem jelenik meg se a videók között, se a kamera roll-on.
Hogyan tudok úgy feltölteni videót, hogy megjelenjen a kamera roll-ban is, hogy imovie-val tudjak belőle szerkeszteni?
Már régebben egyszer sikerült, de most nem akar. Lassan szétvágom a kis kedvencemet
-
weinmaker
őstag
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Köszi! Ez így sikerült!
-
weinmaker
őstag
Csináltam egy teljes visszaállítást a gépemen, és most nem látja az eddig megvett alkalmazásaimat. Ilyenkor mi van? A fejem szétdurran az idegtől.

-
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Ha veszek egy másik készüléket, akkor a megvett programjaimat át tudom rá vinni? Most egy ipad 3-at használok, és le akarom cserélni egy ipad 4-re.
Illetve, hogyan lehet azt kiszűrni, hogy nem lopott-e a készülék, az általános alapból gyanús egyéneken kívül?
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Na most nekünk vagy nem egyforma az itools programunk, vagy nem tudom, de csak addig ok, hogy rákattintok az applications-ra, és megmutatja a progikat, de itt aztán sehova tovább.
Nekem itools 2013 van feltéve, ha ez nem jó, akkor tudnátok adni egy olyan linket, ahonnan épkézláb verziót szedhetek le?
Közben megtaláltam amit mondtál, de nem importálja be. Error while copying hibaüzenet.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Nekem itools-al semmi sem működik (nem tudom miért), i-tunes-al tudtam eddig mindent feltenni csak. Inkább megcsinálom pc-n, mert ez csak szenvedés.
-
weinmaker
őstag
Nem. Az androidos telefonomról lementettem a pc-re, és onnan próbáltam i-tunes-al, és itools-al is, de egyikkel sem tudtam megcsinálni. Hozzáteszem nem is nagyon értek ehhez az i-tunes-hoz, mert nem nagyon használom (leginkább emiatt, hogy számomra értelmezhetetlen, és semmi sem úgy működik ahogy várnám).
Pedig nem hinném, hogy idióta vagyok (persze lehet), mert használok linuxot, wint, androidot, és érdekes módon egyikkel sincs bajom. Az ipadet leginkább netezésre, és zeneszerkesztésre használom (főleg a zenei rész miatt vettem, mert ilyen progik nincsenek androidra), de ezt a körülményességét nem tudom megszokni.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
A video mp4, de nem jutok el addig, hogy rá tudjam tenni az ipadre.
Abban igazad van, hogy ettől függetlenül továbbra is imádom, mert bár minden más eszközöm androidos, tabletben el sem tudok mást képzelni mióta megvettem. Ettől függetlenül ezt a részét nagyon utálom, hogy kínszenvedés bármi olyan fájlt rátenni ami máshonnan származik (tudom az én hibám, de agyon van bonyolítva). -
weinmaker
őstag
Skacok segítsetek légyszi! Imádom az Ipademet, de lassan ott tartok, hogy felaprítom. Hogy a fenébe tudok bevinni mobillal készült videót, hogy az imovie-val meg tudjam szerkeszteni. Ez az itunes ez agyonbonyolított féreg. Próbáltam az itools-al, de az nem kezeli valami miatt.
Most már kihullik a hajam.............

-
weinmaker
őstag
Meg tudjátok mondani, nhogy itt is van olyan, mint androidon hogyha nem tetszik egy app, akkor visszaküldöd, és visszakapod a pénzt? Vagy teljesen lutri, hogyha megveszel valamit, és akkor derül ki, hogy kaki.
-
weinmaker
őstag
Tényleg senki nem zenél ipad-el?
-
weinmaker
őstag
Van olyan aki ipad-et használ zenekészítéshez? Lenne pár kérdésem-e téren.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Nem megy a z betűd, elég vicces így amit írsz.

-
weinmaker
őstag
Ha az ipad garageband-en megcsinálok egy zenét az tudom mac-en tovább editálni, és fordítva?
-
weinmaker
őstag
Ha megveszek egy alkalmazást ipadra, azt le tudom ingyenesen tölteni mac-re is? Vagy csak az adott plattformra érvényes?
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Nemrég vettem egy ipad 3-at, és mivel még eddig semmilyen apple termékem nem volt lenne pár kérdésem.
Jelenleg ios7 van rajta. Ezt lehet-e downgradelni, vagy ez a tuti rendszer?
Feltettem az ibook-ot, de nem tudok lapozni, hanem csak átcsúsztatja a következő lapot. Be lehet ezt valahol állítani?
Ma feltettem egy jailbreak-et, hogy megnézzem, hogy mi az, és milyen extrákat nyújt, de egyelőre nem nagyon igazodok ki rajta. Van ennek egyáltalán értelme, a készülék dizájnolása nem érdekel, csupán a lehető legjobb használhatóság.Szerettem volna kipróbálni pár programot mielőtt "hivatalosan" is megveszem, és azt hittem, hogy a jailbreak erre is jó. Mielőtt valaki lewarezolná a fejem, már jelenleg is vettem programot (garageband), és próbáltam ki mást, ami olyan kaksi volt, hogy azonnal töröltem is.
Ha ilyen kérdésről itt nem lehet beszélni, akkor légyszi adjatok "akár privátban is" linket, vagy választ.
Lenne még özön kérdés flash tartalommal kapcsolatban is, de majd később.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Gamer Egér RGB!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Teljesen egyetértek, pedig van 2 androidos tablet is itthon a gyerkőcöknek, de az ipad más kategória. Telefonban viszont nekem sem kellene.