Aktív témák
-
Andrej84
tag
Nem hiszem, hogy túl sok nyomás nehezedne rájuk, max az előfizetők miatt.
Ha abból indulok ki, hogy nekem már emelték az 512-t, 1024-re, sőt 1100-zal is megy néha - Matáv területen, Inviteles net -, akkor elméletben az Inviteles területen élők bármelyik szolgáltatónál is vannak, ugyanúgy nem lesz meg a sávszélességük. Ha nekem a Matáv rendezőben van beállítva a net sebessége, akkor az Invitel területén élőknek az Invitel rendezőjében. Tehát az eszmefuttatásom szerint az invitel azt csinál, és úgy számolja az adatcsomagokat, ahogy csak akarja, es ebbe más szolgáltatóknak nincs beleszólása...
Szerintem itt az inkább a nagy kérdés, hogy mi számolható bele a le-, illetve feltöltött adatmennyiségbe. Ha a teljes forgalom, ami a szolgáltató szervere és az otthoni PC között bonyolódik beleszámítható (így teszi pl a Voda a GPRS-es elérésnél is), akkor az Invitel teljesen jogszerűen csinálja a dolgot.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ukrajnai háború
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest