Hirdetés
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amentos
újonc
Nos ez a nyitó menű.. Mond hova kattincsak és fotózom azt is
.. A smiley merő unalomból került oda és hogy feldobjam a kedveteket, ha lehangoltak lennétek
..
http://www.kepfeltoltes.hu/view/160614/1008024635k_p_www.kepfeltoltes.hu_.png -
Amentos
újonc
Nem találtam olyan lehetőséget, hogy Clone Max adress.. Mac címeket hozzá lehet rendelni, de az csak annyi, hogy melyik Mac címen engedélyezi a net hozzáférést
..
A Primary Network Bridged mit takar? Az mi a jó fene? -
Amentos
újonc
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Szóval, ha mondjuk mikor elmegyünk itthonról több napta és lekapcsolom a routert, akkor kapok úk ip-t mire hazaérünk?? Honnan tudjam meg, hogy mennyi idő után cserélődik az ip?

-
Amentos
újonc
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
De egyik nap csesztettem egy csomó ideig a router-t és sikerült a csere, de azóta annyi idő eltelt és nem tudom, hogy a fenébe követtem el
.. Lehetséges volt eddig 1-szer, de mégegyszer nem akar sikerülni.. Először csak próbálgattam, hogy tudok-e valamit kezdeni ajd vele.. -
Amentos
újonc
SZIASZTOK!
Szeretnem lecserélni az ip címem..
Egy D-Link DCM-704-es routerem van. Sok mindennel próbálkoztam, de mindig vissza dobja a régi ip címem :/ Esetleg, ha valakinek lenne valami ötlete, vagy megoldása kérlek segítsetek. Mivel érdeklődni fogtok, hogy minek új ip azt is leírom
.. A tesóm ügyesen egy tiltott felhasználóval lépett be gyakorira és ezért letiltották az én felhasználómat is.. Írtam panasz levelet, de nem hitték el
..
Ha esetleg több adat kéne, akkor jelezétek.
A router menűjét ezzel a címmel tudom megnyitni: 192.168.0.1
Ha WAN release-ra kattintok az ipm eltünik, majd elmegy a net és egy kis idő múlva vissza dobja a régi ipm
..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.. A smiley merő unalomból került oda és hogy feldobjam a kedveteket, ha lehangoltak lennétek
..