Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ja azt nem írtam, hogy ez a kártya a vezetékes.
-
Wasquez
senior tag
HP6730s 2009-es nagyjából.
-
Wasquez
senior tag
A laptopomban lévő hálókártya minden újraindítás után elfelejtődik, ez mitől lehet szerintetek? Újra telepítem a driverét, és újraindítom, akkor működik.
win 7 és win 10 alatt is ezt csinálja. -
Wasquez
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Arra gondoltam, hogy a pc és a router között szeretném megnézni, hogy pontosan mekkora az átvitel sebessége!?
-
Wasquez
senior tag
Nekem a mobilnettel nincs problémám, elég jó értékeket mutatott a huawei routerrel, ott 70Mb/s volt általában.
Amiket írtál, azok általánosságok, a wifi 150Mbps volt rajta.
A mostani DWR116 wifi 300 Mbit/s, és mégsem tudja még csak a közelébe se tolni a sebességet, mint az elődje, lehet hivatkozni, hogy wifi, meg mobil internet, de a tapasztalatom alapján általánosságban nem tudja ugyanazt, mint amit lecseréltem, és a gyári specifikáció alapján lényegesen gyorsabb a készülék.
Valami konfigurációs bibit gyanítok inkább a probléma oka ként. -
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Van egy mobil netes előfizetésem, amivel nem tudom a sebességet elérni, amit kellene tudnia.
20Mb/s fölé csak időnként ugrik fel, elindul 50-el, majd van, hogy leesik 4-5-re. Ezt egy laptoppal próbálom wifi-n keresztül.
Win 10 alól.Aztán tegnap az asztali gépen is kipróbáltam, ami vezetékkel csatlakozik, ott 100Mb/s körül ment a net.
Vissza a laptopra, nem megy 20-nál gyorsabban.
Kicseréltem a vinyót egy win7-el telepített-re, de azzal sem megy gyorsabban.Mi lehet a hiba oka? Van valami ötletetek, mert nekem már elfogytak az okok, amik a hibát okozzák!?
Régebben volt, hogy elkonfiguráltam a routerben a titkosítást TKIPT-re állítottam, és akkor elég konstans 20 körüli érték volt csak, de visszaállítottam AES-re és jó lett. Ez egy huawei router volt, most egy d-link van 4g stick-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobilinternet
- Autós topik
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest