Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzsers
csendes tag
Btel Business Telecom Kft! (A Trükkös Hanyag Internet Szolgáltató )
Én is vettem egy ilyen kütyüt. Kértem a céget, hogy jöjjenek ki és mérjék meg a helyszínen a térerőt illetve hogy oldják meg a felmerült technikai problémát. Erre a Btel nem hajlandó, amiről írásos panaszlevelemre adott válaszlevelükben tájékoztattak.
Jeleztem a Btel nek, hogy amennyiben nem tudják megoldani a problémát akkor vissza szeretném adni a készüléket és az előfizetést, mivel nem tudják biztosítani azt a szolgáltatást amit vállaltak.
Magával az internettel nem volt gond , kivéve a sebességet nem kaptam azt amire előfizettem 8mbit = átlag 0.12Kb/s
Kommunikációképtelen ügyfélszolgálati munkatársak, a számlázási rendszerük siralmas, megfelelő ügyfélkapcsolattartás hiánya, vezető beosztású személyek elérhetetlenek pl: ügyvezető,NetWorx 5.0.5
Az internetes adatforgalmunkat méri grafikus kijelzővel vagy számkijelzéssel.
Telepítés után leül az óra mellé a tálcára és csendben, a háttérben regisztrálja a kimenő, illetve bejövő adatforgalmat. Nem csak azoknak hasznos akiknek korlátolt letöltésű internete van, mert sok hasznos funkcióval rendelkezik. Beállítható csak egy bizonyos időszakos mérésre de ezenkívül mérhetünk naponként vagy hetenként esetleg az adott hónapot végig de akár folyamatosan is. Nem csak ennyi a tudása. Pingelni lehet, sebességet mér, és pontos jelentést készít arról, hogy milyen programok vagy folyamatok csatlakoztak gépünkről a netre. Nagyon hasznos ha tudni akarjuk egy programról, hogy képes-e „hazatelefonálni”.Aki nem rendelkezik korlátlan nettel annak mindenképp érdemes telepíteni, hiszen így nem lépi túl a korlátokat és beállítható az időbeni figyelmeztetés. Másnak is érdemes mert sok hasznos tevékenységet kisérhetünk figyelemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest