Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Promi85
csendes tag
hellooosztok
albérletben vagyok és egy CyberTan WR114 router van egy thomson thg 540 modemmel van összeköttetésben.
7-en használjuk a a routert.
Egy acer aspire laptopom van és win 7 van rajta. 15 megás T-kábeles net van elosztva.
Tavaly még teljesen normálisan ment itt a net nálam, de egy ideig nem voltam itt mert otthon voltam. Amikor vissza jöttem akkor jöttek a netes problémáim.
Az a nagy gondon van hogy kábelen kb 150 kbs a net, wifin meg 5-800 kb/s az egész. Resetelés után a wifi felmegy 3 megára, de nesokka később vissza esik. Ráadásul amikor kálellel használom a neten akkor a routeren nem világít nálam a Full/Col led.
Elvileg nem ismeri fel a dns-kilszolgálót.
Egy ideig azt hittem hogy a háló kátryával van valami gond. Elvittem a gépet egy szervízbe és ott meg lett mérve a net és simán felmet 6 megára a net és náluk pont annyi van.
A router nem lett elállítva. A szervízben mondta a férfi hogy lehet a routerrel vagy a vezetékkel van gond. Szerintem alapban van vele gond.
Csak azt nem értem hogy nálam alig megy a net, egy szobálva mellettem meg 8 megás.
Legjobban az idegesít hogy fogalmam sincs hogy mi lehet a probléma. Tavaly 2 Mb/s-sel töltöttem majdnem. Még a youtube-ot se tudom normálisan használni.
Jó lenne ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Extreme 5 RGB 2x16GB 7800 MHz CL38 - 7 év gari!
- Gigabyte Z170X, 32GB DDR4, GTX 1070 - 500 GB SSD + 1 TB HDD
- Samsung Galaxy A16 4/128GB +tok Tökéletes állapot, független, alig használt!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- LG UltraGear 32Gb650-B Gaming monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad X230 TABLET,12.5",HD IPS KIJELZŐ,i5-3320M,4GB DDR3,320GB HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest