Hirdetés
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tuning kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Promi85
csendes tag
hellooosztok
albérletben vagyok és egy CyberTan WR114 router van egy thomson thg 540 modemmel van összeköttetésben.
7-en használjuk a a routert.
Egy acer aspire laptopom van és win 7 van rajta. 15 megás T-kábeles net van elosztva.
Tavaly még teljesen normálisan ment itt a net nálam, de egy ideig nem voltam itt mert otthon voltam. Amikor vissza jöttem akkor jöttek a netes problémáim.
Az a nagy gondon van hogy kábelen kb 150 kbs a net, wifin meg 5-800 kb/s az egész. Resetelés után a wifi felmegy 3 megára, de nesokka később vissza esik. Ráadásul amikor kálellel használom a neten akkor a routeren nem világít nálam a Full/Col led.
Elvileg nem ismeri fel a dns-kilszolgálót.
Egy ideig azt hittem hogy a háló kátryával van valami gond. Elvittem a gépet egy szervízbe és ott meg lett mérve a net és simán felmet 6 megára a net és náluk pont annyi van.
A router nem lett elállítva. A szervízben mondta a férfi hogy lehet a routerrel vagy a vezetékkel van gond. Szerintem alapban van vele gond.
Csak azt nem értem hogy nálam alig megy a net, egy szobálva mellettem meg 8 megás.
Legjobban az idegesít hogy fogalmam sincs hogy mi lehet a probléma. Tavaly 2 Mb/s-sel töltöttem majdnem. Még a youtube-ot se tudom normálisan használni.
Jó lenne ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Baszó Gép 9800x3d/9070XT
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest