Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
sziasztok!
egy igen érdekes problémával szeretnélek megismertetni benneteket,valamint segítségeteket szeretném kérni.
egy napon a feleségem azzal állt elő,hogy nincs internet.vagyis van,de csak a céges levelezésem,a gmail és a skype működik (lehet hogy még + 1-2 dolog is,de mindent ugye nem lehet kipróbálni).lényeg a lényeg,hogy hiába törtem az agyam,más nem jutott eszembe,minthogy várunk egy kicsit,hátha csak karbantartási munkálatok vannak.nem erről volt persze szó.próbáltam a win gyorssegítségét használni,ami azt állítja hogy a tűzfallal vannak beállítási gondok,de igazán nem értek hozzá,és nem is tudtam kimazsolázni semmit belőle.na gondoltam kihívjuk a szolgáltatótól a szerelőket és megmondják mi a bibi,de nem tudták megmondani...azt javasolták,hogy tegyem újra a win-t.(ja,persze,ez a hozzánemértés...)szerintetek mitől lehet ez?létezik ilyen,hogy 1-2 dolog működik,de az összes többi nem?
esetleg az létezhet hogy egy rossz vagy rosszul sikerült win frissítéstől van ez?ugyanis azt állítja a feleségem,hogy egyszer automatice frissített és azóta van ez a gebasz.
jelenleg csökkentett módban használom a netet,de ezt nem kéne talán rendszeresíteni.tudnátok segíteni nekem,mint abszolút laikusnak?
köszi előre is!betyár
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Asztalos klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Bestbuy játékok
- Sorozatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest