Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Végigcsináltam éles tranzakciókkal, és arra jutottam, hogy az FX Order kapcsolásnak egyáltalán nincs értelme, csak még több gondot okozhat, mint eredetileg gondoltam. A nagyobb vásárlást a korábbi módszer szerint csináltam (FX Order nélkül), a maradék elköltésére pedig csatoltam limites FX Ordert.
Azt már korábban megfigyeltük, hogy az IBKR gyakran épít költséget az árfolyamba, konkrétan a jutalékra felszámított díjat külön váltja a grafikon szerinti spot áron, az adott eszköz árára történő váltás árfolyamára pedig kicsit megemeli az árfolyamot. Például a kötés díjat átváltja 414,8-on, az vásárolt termékre meg 415-ön vált, miközben ilyen ár nem látszik a grafikonon.
Na, gondoltam, az FX Orderben majd a limit ár ezt megakadályozza, hátha odaadja ugyanazon az áron mindkét tételt. Nem, figyelmen kívül hagyta a limit áras FX Ordert, helyette csinált egy piaci áras automatikus váltást a magasabb árfolyamon, mint amikor nincs FX Order csatolva:
Mellette függőben ott maradt az FX Order is, amire néha dobott figyelmeztető ablakot, miszerint 20 ezer euró alatti összeg miatt máshová irányít, (oda, ahol a magasabb árfolyamot jegyzik). Mivel a limit áram miatt ez a váltás nem teljesült, és már amúgy és végigment az ETF vásárlás a piaci áras devizaváltással, ezt a várakozó megbízást töröltem.
Nem tudom, mi lett volna, ha közben az EUR.HUF árfolyam úgy mozdul, hogy aktiválódik a limit áram. Lehet, hogy elad valamennyi ETF-et, átváltja forintra az ellenértéket, abból pedig megveszi az eurót? Jobb esetben fedezethiány miatt elutasítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest