Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Kérdezd meg stheert vagy _seth_-et, hogy hányas verziójú biost használt.Mind2jüknek asszem 940e volt/van, és tudták tuningolni. Ne add fel még!

-
Armando_19
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Nem, nekem nem volt,de az én lapom(NI8 SLI GR) kb ugyanolyan rendszerelemekből épül fel. Chipset pl ugyanaz. Az NF4 Intel Edition lapoknál a pwm az ami okozhatja ezt. Nekem is állandóan újraindulgatott mikor tuningoltam. Azon az IC-n keresztül futnak át a feszültségek, amin az a borda van. Én úgy oldottam meg, hogy pont fölé vágtam az oldallapban egy 12Cm-es ventinek helyet, és odaszereltem egy Glaciatech Silentblade-et. Most nyáron is szokott ilyen 70 fok körülre felmenni, de az még annyira nem gáz.
-
Armando_19
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Nem feltétlenül a chipset a ludas.
A proci felett van az a borda, a pwm szenzor. Az is nagyon fel tud melegedni..Nekem az szivatta a gépem sokáig:[link] -
Armando_19
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Hát pedig egy olyan vízhűtés amilyen nekem van, elég hosszú távra megoldaná a hűtést. Én talán 15ért vettem újonnan single radival..

-
Armando_19
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Shteer papának azthiszem van a te fajta lapodhoz vízhűtő blokkja occsóért. Kérdezd meg tőle!
-
Armando_19
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Chipset, + a PWM... az nagyon melegszik NF4 chipsetes lapokon...
Várjuk!
-
Armando_19
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Hát szerény véleményem szerintem körülbelül 38-3900 körül lesz a vége a procinak 1.415 fesszel.
Hű de merész módon tippelek!
Abból gondolom, hogy a p5nd2 sli lapokban kb itt van a vége a D9XX szériás prociknak.
Hűtés meg nagyon durva!
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- Futárcégek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen egeret válasszak?
- Temu
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest