Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
persze h jó az,de csalódás,mint a 7xxx voltaz ebben 1etértek
jó te kifogtál egy jó E2000-rest az enyém 3,2ghz@1,35v-tal se volt prime stabil, igaz úgy használtam
, szal nekem előreleépésényeg:a 2xxx után és a 8xxx közé teljesítményben(benne van a tuning is)karakteresebb procit vártam, mint az 5xxx és a 7xxx szerintem az Intel szándékosan fogja vissza ezeket hogy a vásárlókat a drágább E8000-esek felé terelje, ciki lenne ha ezek éppolyan jól húzhatóak lennének, vagy leköröznék,
ég egy elsőszériás 4300-as(1V-os VID!!!)vagy 6300,6320,6600...jobb alternatíva ha reális összegért hozzájut az ember..sztem ez túlzás, talán kihozható a 3,6-3,7ghz ezekkel de az már nagyon a végük, és fűtenek mint kazán, szal jó pár ezressel olcsóbban , nem jobbak, ráadásul ez wolfi(nagyobb IPC)alapórajeles eredményeid nincsenek? leviszem 10-re a szorzót, 10X200-ra vagy 10X300-ra ilyeneket keress, ha van megcsinálom ugyanazt és meglátjuk mennyit javult az IPC
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- OLED monitor topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kutya topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Eladó i7 7700
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple Pencil gen2, garanciában cserélt, új termék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, szal nekem előreleépés