Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:T.H:.
aktív tag
Hi all!
Gondolom jó helyen teszem fel a kérdésem: Egy 930-as Presler mennyivel gyorsabb mint egy 830-as Smithfield(mennyit számít a 2+2mb csacsi)??
mod: 2*2
[Szerkesztve] -
.:T.H:.
aktív tag
válasz
Petya25 #1102 üzenetére
Hát igen.. elég érdekes összhatást kelt, de nagyon sok embernek meg fog felelni szerintem a tulajdonságai miatt(akinek van egy jó vga-ja AGP-én, egy jó memóriája, régi tápja, etc.)
Gondolok itt azokra akiknek pl egy 6800GT v. X800 pro kártyájuk van és nincs pénzük pci-e-re bővíteni, vagy van egy faxa hc memóriájuk de nem akarnak ddr-2re váltani.
Én mindenesetre biztosan váltani fogok hisz nem gazdálkodhatok túl nagy kerettel, de van nekem: P4 3Ghz Northwood, 1 Gb Kingmax, Leadtek A400GT(6800GT) AGP; így a prockó+lap cseréjével ismét korszerűen gyors(abb) lesz a masina..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest