- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
Szia, ebben az interaktív chartban ki tudod választani a procit és hogy mi legyen a tesztprogram. Nem tudom, hogy a dual core alatt a Pentium Dual Core-ra vagy a Pentium D-re gondolsz, mindenesetre mindegyik ott van, bár a Pentium D-t magad kell az alsó listából beraknod.
ui.: ja, mondjuk ha 2x2-es, 3 ghz-es a procid, akkor az valszeg Pentium D 925 vagy 930.
Igen, számottevő különbség van a Core2Duo-k javára. -
proof88
addikt
Hello!
Valakinek van tapasztalata Pentium D 930-as tuningolásával? Már van rajta egy HyperTX2, és idáig nem sikerült eléggé felmelegíteni a procit, mert alapból 200-as fsb, 3 ghz, alapfesszel 3.9 ghz-ig tudtam elmenni vele, 4 ghz-hez már kis feszemelés is kellett... viszont sokkal feljebb nem tudok menni, mert orthos nem stabil... fsb olyan 275 mhz...
BIOS-ban ezeket állítottam:
CPU VCore: 1.3625V
FSB Termination Voltage: 1.4V
MCH Chipset: 1.55V
ICH Chipset: Auto
DRAM: DDR2-733
PCI és PCI-exek természetesen fixálva vannak: 33, ill 100 MHz-re.Nem tudom, hol lehet a gond? Esetleg még valahol lehet biztonságosan feszt emelni, azért nem stabil?
Egyébként most vagyok max. 62 foknál, gyári hűtővel voltak magasabb hőmérsékletek is tuning nélkül is.
Amúgy ASUS P5WD2 lapom van i955X chipsettel, 1066-os FSB-t támogat még max, most ez 275x4 = 1100 MHz.Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest