Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibá
tag
Gondoltam ,hogy valami ilyesmit fogsz visszaírni.
Akkor pontosítok,amikor én vettem a procit még nem is nagyon volt szó a conroról,éppen akkor volt az intel 50%-os árcsökkentése.
Szereztem egy D805-ös procit,nagyon meg voltam vele elégedve.
3800Mhz-en símán ment,de ekkor sikerült szereznem a D940-et és bizonyos okok miatt nekem 35ezerbe van.Nem hagyhattam ki,ígyhát eladtam a D 805-t.
Egyépként arra akartam kilyukadni,hogy ,ha ezek a tesztek nem lennének nem hiszem ,bárki is rájönne hogy egy D960,vagy egy E6400 van a gépében.
Pár hónappal ez előtt mindenki a D9xx sorozatról beszélt,hogy mennyire brutálisan lehet húzni,és milyen fasza.
Most meg mindenki rohan cseréli le a 2 hónapos rendszerét ,mert holmi tesztprogiban x ponttal kevesebbet kap,holott a D-s procija erejét sohasem használta ki az otthoni felhasználások terén.
Nem mondom,hogy,ha ténylegesen lehet kapni a boltokban normális árakon E6600,vagy E6700 procit akkor nem veszek esetleg,de ez még odébb van.
A tesztekkel csak annyit akartam ,hogy a húzott D proci kb az alapon hajtott E6600-tal van egy szinten, ami ha jól tudom most 85000 körül van,persze ,ha lehetne kapni. -
vazzz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- ASUS routerek
- One mobilszolgáltatások
- ZIDOO médialejátszók
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- LibreOffice topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest