Új hozzászólás Aktív témák
-
Spartan
csendes tag
nincs kizárva, azonban nem tartom valószínűnek, mivel a bios is a cpu-t mutatja a legmelegebbnek, pont mint az én mérőm.
továbbá, csináltam olyan tesztet hogy a csipszet ventijét kikapcsoltam, és a cpu-ra raktam ventit, és szinte semmit sem változtak az értékek, a 3 hőmérséklet megtartotta egymáshoz képest az értékét (a cpu a legmelegebb). habár ez semmit sem bizonyít, csak úgy megemlítettem

-
sazabi
aktív tag
vista alatt milyen codecet használtál? mondjuk én most xpt raktam fel, de nem megy a 720p lejátszás

most próbálgatom a codeceket, meg a beállításokat, de egyenlőre sikertelen a dolog..egyébként minden nagyon pöpec, egész nap nyúztam a gépet. egyenlőre egy 12centis venti van ráállítva a wlan kártyára, pont lefedi a procit meg a videokártyát, speedfanba ha 100%ra állítom, és a biosban be van lőve a dinamikus hűtés, akkor kikapcsolja a ventit
és persze 0%on meg fullon megy, szóval még van mit configolni rajta
linuxban sajnos nem tudok segíteni..nem vagyok mazohista..(mármint linux user
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Yettel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- JBL BoomBox 2
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és persze 0%on meg fullon megy, szóval még van mit configolni rajta
)