Hirdetés
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- SSD kibeszélő
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Raspberry Pi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
válasz
Motion_Blur #6667 üzenetére
Nagyon köszi!!És még értem is
-
Intel fan11
őstag
válasz
Motion_Blur #6665 üzenetére
Az nem baj hogy csak 1333 mhz-s a ramom, mert észre vettem hogy az is emelődik bclk emeléssel!???Ramot leosztani?ezt hogy is kell?
-
Intel fan11
őstag
Üdv Pénteken lesz meg au új proci hűtőm cm hyper 212 plus!A konfigom az adataim között!Vkinek vane ilyen vagy hasonló konfigja?Szeretném kicsit tuningolni a bclk-t állítgattam már de kért plusz voltot de ahhoz nem mertem nyulni főleg h a hűtő sincs meg!Vki tudna esetleg segíteni mit mennyire kell állítani a biosban????
-
Intel fan11
őstag
üdv!gigabyte alaplapoknál van erz a smart 6 program azon belül smart quick boost ebben mennyire érdemes használni a twin turbot mennyivel emeli az óra jelet stb?
-
Intel fan11
őstag
hm!Milyen jó dolgok vannak nálam is a körül mozog 0,8-0,9 volt között
De viszont elindítottam másolást zenét meg filmet akkor viszont felugrott 25re is a multiplier 3,2 GHz körülire!!Nem csak 22 ig megy a multiplier!???Nem tuningoltam semmit!!
Bocsi ha hülyeségeket kérdezek de tegnapi a gépem ezelőtt egy mezei p4-esem volt éshát ott nincsenek ilyenek
-
Intel fan11
őstag
üdv!cpuz-be megnéztem mit is tud az új i 860-as procis gépem és feltünt h a multiplier zgrál 9-22 között és ezáltal az órajel 1,2-2,8 ghz között!Ez miért van? nem azon kéne állni amit beállítok biosba multipliert?
-
Intel fan11
őstag
köszönöm az építő jeleggű segítséged!Mi a probléma a poseidon házzal?Nekem naon bejön a külseje!Amit ajánlottál coolermastert az pedig nem igazán!Sztem én a tuningot kihagyom legalábbis 1előre!Sztem alapból naon brutál gép lesz ez!Főleg egy sima 1magos p4 után ami 5 éve tuning mentesen szolgál és ha ez a gép is meghálálja nekem ezt az időt akkor örülni fogok!Persze most alaplap procira gondolok!Ramot vettem bele többet meg jobb vg-at!
-
Intel fan11
őstag
üdv!Ma rendeltem meg az i7 860as cuccom!És azt mondták ha nem akarom tuningolni a gépet akk felesleges hűtőre költeni mert megteszi a gyári is és ramból 1333 mhz-et ajánlottak 1600as csak tuninghoz kell! p55a ud3-as alaplapot elfogadták jónak és a gigabyte gtx460-as vga-t is
! Tápnak pedig egy 500as chieftecet ajánlottak!Ház pedig poseidon 310!
Vélemény?jó így a konfig?
Kérdésem az volna még hogy ez tuning dolog mennyivel javítja a gép teljesítményét?Jobban mennek a játékok gyorsabban másol?Esetleg több dolgot tudok csinálni?Mi a tuning haszna érdemes ezzel foglalkozni!A boltban azt mondták ez csak az elvetemült emberek hobbija akik erre gyúrnak h minél több mhz-t kihozzanak a gépből!!
Vélemény?
-
Intel fan11
őstag
üdv!
I7 860-as procihoz melyik a jobb hűtő??
Coolermaster hyper tx3
vagy
Coolermaster hyper 212 plus????
-
-
Intel fan11
őstag
i5,i7-es procik alá a gigabyte p55a ud3,ud4,ud5,ud6 alaplapok közt lényegében mi a különbség a különböző portok pl több usb firewire, 2 háló kártya kimenet stb???Ja és miért jó a 2 háló kártya??
-
Intel fan11
őstag
A turbo boost bekapcsolása a biosban nem számít tuningnak? elvileg az i7 860 ->3,46 Ghz i7 870 ->3,6 ghz lest!Vagy mi is ez pontosan?
-
Intel fan11
őstag
i7 860-870-hez milyen tápegységet érdemes venni ami elbírja a rendszert stabilan?
-
Intel fan11
őstag
Egyébként 2*2 GB kingmax 1600 mhz-s ramot terveztem venni ezek mennyire bírják a tuningot??
-
Intel fan11
őstag
Köszönöm a válaszokat!Honnan tudom azt h meddig emelhetem az alapóra frekit sülés és meghibásodás nélkül?pl írtad 189ig ment neked.
-
Intel fan11
őstag
tuning estén milyen hűtőt érdemes venni i7 860 ill 870re?
-
Intel fan11
őstag
de ha 22-es a max szorzó akkor 133*22=2926 mhz tehát ebben mi a tuning? a 870-esnek ennyi alapból!A proci hűtőnél a gyári csak akkor maradhat ha nem tuningolok?Tehát ha csak turboo bostot meg HT-t használok?
-
Intel fan11
őstag
Sziasztok!Én is most tervezek új gépet venni!A választásom giga p55a ud3-as lap 1600-as 2*2 giga kingmax ram, vga gigabyte gtx460!Procin dilemmázok hogy i7 860-vagy 870 legyen!Mi a különbség a 2 között megéri a fel árat a 870-ert?vagy elég a 860?
Másik kérdés!a biosban a tuningolást honnan tudom h meddig emelhetem a szórzót, hogy ne süljön le a proci??választ előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Használt számítógép ( Rtx 2070 8gb, Ryzen 7 2700x )
- Intel Core i9-10900X S2066 (10C/20T 3.70-4.50GHz 19.25MB 165W)
- Új, Bontatlan! Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box Processzor eladó!
- Új, Bontatlan! AMD Ryzen 5 9600X 6-Core 3.9GHz AM5 Box Processzor eladó!
- Intel Core i7-4790 gyári hűtővel, egy év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest