Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
nehéz benézni az aprók közé
? [link]
(#439) tlac :: hát ha nem szeretsz használt cuccot venni, akkor fizess többet, feleslegesen, csak azért mert te nem szeretsz... egyéni szoc probélma....
szerintem semmi baj nincs a használt procikkal... nem értem miez az ijedség..."miért?" azért mert a bövithetöség szempontjából jobb...
valakit érdekel valakit nem, nem kell általánositani..."a távoli jövőben" amilyen rohammal fejlödik a technika... nem hinném hogy annyira távoli...
"és te mit vársz tőle?"
én semmit, a kolléga várta hogy memkezelésben jobb lesz, de nem, mivel u.azon a platformról van szó nagyjából.... core i paltform az ilyen gyors a memkezelésben.. ennyi... nem kell bizonygatni hogy a 750-s is ugyanolyan jó.... mitöl lenne jobb amikor ugyanaz a memkezeélse... ez egy ilyen platform...mod2:: (#438) Keldor papa :: ne haragudj már de 25-30-ért nem kapsz értelmes lapot a P55-höz... egy normális lap is 40k-tól kezdödik.... annyiért meg van x58 lap is..
mod:: a kolléga pedig az irta hogy "most" ,, jelenleg pedig 750-böl nincs használt, csak 920-ból,, tehát ott a lehetöség hogy olcsón megusza az ember ha most akar....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest