- Milyen videókártyát?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- ZIDOO médialejátszók
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
A processzor csak egy frissített változata Haswell-nek, ezért nem kell új topicot nyitni neki.
Az átnevezett Haswell Refresh / Devil's Canyon topicban folytassátok a beszélgetést! -
hdekakas
senior tag
Ez a teszt se tűnik biztatónak.
Még bármelyik tesztben is csak 4,7GHz volt a vége a tuningnak. Ez esetben meg biztosan nem cserélek, annyival megy az enyém is. (Még a 4,8GHz sem motiváló nekem, akkor inkább lekapom a kupakot, s az is megvan befektetés nélkül.) Várom az 5-ös szériát inkább.
-
Hando
tag
Sziasztok!
Új gép vásárlása előtt állok alaplapra procira 120-130k-t szeretnék maximum költeni!
Most per pillanat várok hogy mikor jön a 4790k-ra, de attól félek hogy 90-100k kezdő árral indul akkor nem ezt fogom választani, gépre pedig lassan szükségem lesz!
Konkrétan mi a 4770k és a 4790k között a technikai különbség az órajelen és a plusz kondikon és a pasztán kívül?
köszönöm a válaszokat -
SRII
őstag
KitGuru teszt tuning - hőmérséklet!
Keldor papa: most akkor írjak a modernek ,hogy törölje mert neked nem tetszik? nem vitát akarok a visszaszólássommal kivívni de nem értelek, ha nem tetszik akkor úgy sem olvasod a topikot, nem? elég régi tag vagy ,hogy egy topikba menjél megvitatni a létjogosultságát.. Kérlek ne . . .
-
-
SRII
őstag
válasz
afrojack1 #101 üzenetére
köszönöm szépen!
malphitee: nem fogsz csalódni Thermalright True Spirit 140 ajánlott vétel.
bár van még pár jó darab -
Thermalright HR-02 Macho
Thermalright HR-02 Macho Rev.A (BW)
EKL Alpenföhn Brocken
mindegyik elvégzi a feladatát, tesztekben nem igen lehet 100% bízni, más a gépház, más a szobahőmérséklet, alaplap, tuning, stb stb, 1-2 C semmit nem jelent!
ha ez felett válogatnál akkor Nochtua, de abban az árban már van kompakt víz is. -
helkis
veterán
válasz
afrojack1 #101 üzenetére
na végre, ebből a 4670k vs 4690k tesztből megkaptam a c2c-os kérdésemre a választ, semmi különbség nincs köztük csak az órajelkülönbség.. tehát minden előnye az új prociknak annyi, hogy alapban több mhz-el üzemelnek, ami egy K-s proci esetében talán lényegtelen is, így már csak egy előnyük maradt: hűvösebbek, ezért talán tuningban is +1 vagy +2-vel nagyobb szorzóval is el fognak döcögni, mint a haswell-ek..
-
SRII
őstag
válasz
afrojack1 #98 üzenetére
hát igen, de hogy vita ne legyen belőle,(hátha egy amd fan jön ide
)
Az AMD a szegények INTELE!hatalmas előnyben van az intel, és az amd elég korán lemondott erről az asztali teljesítményről, igényeljük, igényli a pc-s nép az erőt. korán kezdtek apu-ra építeni!
tesztet viszont a i5 4690k ról nem találtam,
nem sokára kiderül mit is tud az a bizonyos devil i7! 25.-től rendelhető!
-
afrojack1
senior tag
Teszt! [link] szegény amd.. Hiába olcsó nem nagyon tudja támadni még 8 magal sem a 4 magos inteleket!...
-
Imo85
tag
Tényleg hihetetlen,de semmit nem ér ha 2-3-4 venti van rajta a hűtő blokkon. nem tud annyi levegőt szállítani, hogy lehűljön a blokk annyira. nekem volt dark rock pro 2-m és a gyerekkori barátomnak egy i30 Co. 3570k-val teszteltük 4,4 ghz-en és pontosan ugyanazt az értéket hozta hőmérsékletben, mint a 24e Ft os hűtő, szal nem szabad bedőlni a vakításnak. Van még egy jó hütő amit ajánlanék: Cooler Master 612S
csak low profilú memókat kell venni(rá lóg a 3. memó slotra)
-
malphitee
senior tag
ALPENFOEHN Matterhorn Pure Edition <-- ez jobb min az artic cooling i30?
Illetve ezt a matterhornt fel lehet tenni ugy hogy a ventillátor része a ramok felé forduljon? Mert nekem corsair venegance magas hűtőbordás ramjaim vannak, és félek hogy pl ez nem férne el alatta.
Illetve én a Scythe Ashura hallotttam azt hogy nincs nála jobb olyan áron, és láttam pár grafikont is ahol elég durván szerepelt.
-
Imo85
tag
válasz
Firestormhun #90 üzenetére
pfff. balfaszok voltak ennyi
sok ész kell kicsavarni pár csavart és utána visszatekerni -
malphitee
senior tag
Hi, nem látom nagyon értelmét lecserélnem a 4670K t 4690K ra, egy asrock z87 extreme 3 alaplappal van párosítva amivel eléggé meg vagyok elégedre, bios ban a szorzót 34 ről felvettem 45 re, 4500mhz en megy most mást mindent autón, alapon hagytam. Ahogy néztem cpu-z ben, 1.3v ad a procinak, de tökéletesen müködik nem fagy. Szerintetek manuálisan érdemes belenyulnom, finomítani valamin? Mikor összetettem a gépet azóta így megy, nem játszottam se a nagyobb szorzóval semmivel
Illetve tudnátok ajánlani egy nagyon jó processor hűtőt hozzá? Akarok venni, most a gyári intel van rajta de full terhelésnél nem megy 80 fok felé, gondolom egy jó hűtővel a jenelegi beállítás mellett 70fok lenne.
Proci adatai, itt meg lehet nézni a steppinget esetleg hátha valami jobb fajta, és jobb hűtővel megy ez 4.5 felé is.
-
h1mpi
félisten
válasz
Firestormhun #90 üzenetére
Köszi
-
Firestormhun
senior tag
Körülményes a WiFi modul beszerelése. Hátsó portoknál lévő fém pajzsot le kell szerelni, egy nagyon pici foglalatba kell csatlakoztatni a modult, majd az alaplap hátoldalán egy csavarral rögzíteni. A szerzőnek speciel nem sikerült rendesen pozicionálni a modult ami miatt nem feküdt fel rendesen a foglalatra és ki is tört belőle egy pin.
-
h1mpi
félisten
Valaki aki jól tud angolul írja már le plz, hogy mi a bajuk pontosan az MSI Gaming 9 AC lap wifi-jével, mert nem teljesen értem. [link]
köszi
-
SRII
őstag
Hardware (Intel Core i7-4790K)
Nvidia GeForce GTX 680 2GB graphics card (GeForce driver 335.23 WHQL)
OCZ Vector 150 SSD
Corsair Pro Series Gold HX750 power supply
Asus Maximus VII Hero motherboard
16 GB Corsair Vengeance Pro 1,866MHz memory
Corsair H80i CPU coolerAsus Maximus VII Hero jól teljesít!
-
Mar jó ideje beszereztem ismét egy kompresszort szóval nem lesz melege a kicsikenek.
Amint rá rakom a lefogato fejet rá is fog kerülni a procira.
Ez mar meg fogja érdemelni.De nem lesz szükség nagy mínuszokra sztem.
Ha 1.1v menni fog 4.5GHz,amit én vszinüsitek,
akkor abszolút nincs kisajtolva még a Proci.
Z97 lapok erősek lesznek.
Én sokat várok ettől a procitol.
Remelem be jönnek a jóslásaim.Én személy szerint egy MSI gaming 7 lapot néztem ki,de ez a Hero nagyon csalogató.
-
helkis
veterán
a 4400mhz turbo az csak 1db magra lesz érvényes nem az összesre.. ha nem minden mag dolgozik, akkor lehet is neki nagyobb feszt adni, hogy adott magot stabilizáld, mert le tudja adni a meleget, de ha mindenki dolgozik körülötte, akkor nem biztos, hogy menni fog..
meglátjuk, én is reménykedem, de sajna a tapasztalat azt mutatja, hogy egyre jobban kisajtolják belőlük a maximumot, a tuningosoknak (levegő, pozitív víz) már alig marad valami.. - ban azért még mehet jól, de az már nem mindenkinek elérhető, főleg nem 24/7-re..
-
Az eddig olvasottak alapján minőségibb paszta lesz alatta.
Ami meg is fog mutatkozni.
Tuningban is ott leszünk majd sztem mint az ES procik.
Ha abból indulok ki hogy a jobb példányok amik piacra kerültek,jobban mentek az ES prociknal.
Nálam nincs tervben a kupak le szedése.
Pár klikk a biosban és menni fog 4.6GHz-en.
Akár alapfesz alatt.A többség 4.5GHz körül tuningolja a procijat,ezt nagyon könnyű lesz elérni.
Csak 100MHz-re lesz tőle.
Azt gondolom a 4790k eseteben majd szépen átállnak a 4.7-4.8GHz-re.
És lássuk be sok embernek ez bizony gondot jelenetett hogy azt elérje.
Legtöbb esetben beavatkozás nélkül nem is ment. -
-
Üdv!
Most láttam hogy ilyen topic is van mar.
Látom elég sokan alapoznak ES Proci tesztekre.
Iranymutatonak jó de másra nem.
Remelem közel leszünk ahhoz az értékekhez amik ott futottak.Azokkal az ES procikkal azt hozzak amit régebben láthattunk,mar akik látták,ahogy mentek a jobb fajta 3770k es 4770k Procik. Tehát nem az átlagosrol beszélünk.
Az tény hogy jobb lesz a 4770k-nal.
Majd igazolni is fogjuk ezt amint hozza jutunk a procihoz.
Pont ezért sirtunk amikor elkezdtük tuningolni a 4770k procikat.
Most frissítésben megkapjuk.Az ára 90k körül lesz,reménykedve hogy alá is mehet majd.
100k alatt az biztos.
Mondjuk ismerve a magyar boltokat képesek lesznek túl arazni.Egyébként abban is biztosak lehettek hogy meg fogjuk találni melyiket kell majd megvenni a 4790k procikbol. Ami 1.3v mellett fog menni 4.9-5GHz-et.
-
h1mpi
félisten
-
afrojack1
senior tag
[link] vótmá?
ha ez ennyire erősebb a 4770k-nál akkor majd a broadwell?
szörnyetefek lesznek!
-
SRII
őstag
hát ez mind annak a függvénye, hogy tuning vagy teljesítmény a fontos?
Mert teljesítményre azért csak csak(ha kihasználja persze) nem hiába azért drágább az i7 széria.hdekakas én sem cserélném le, jó írta a kolléga itt felettem, majd esetleg Skymont ra mikor már a ddr4 teljesen kihasználható lesz, és olcsó, addig sőt tán később sem kell erőben nagyobb processzor!
(esetleg a fejlesztésekben lesz hátrányod, ssd, sebességben, fogyasztásban, de ezek szvsz nem nagyon mérvadók, átlag felhasználásra) -
Imo85
tag
mondjuk én nem cseréltem volna le 3770król 4790k-ra. A különbség 0. 1-2 teszt hoz különbséget. De gyakorlatban nem veszed észre.
Ez csak marketing az egész, ahogy nézegetem, az egész z97.... a sata expressz és a realtek új chipje nyújt egy minimális változást, de igazából ez is hajszálnyi.
-
hdekakas
senior tag
Én is ettől félek.
És akkor nem is fogok cserélni, bár nekem "csak" 3770K-m van, de viszi a 4,7GHz-t modding nélkül.
Túl olcsónak is tűnt, hogy egy proci amivel könnyen elérhető az 5GHz csak a 3770K vagy 4770K ára körül van.
Szerintem ezek csak normális pasztát raktak a kupak alá, megemelték a feszt, és nesze nektek felújított processzor.
Akkor már én is rakok inkább normális pasztát a kupak alá, és megy 4,9GHz-zel a 3770K. -
Imo85
tag
ahogy néztem a teszteket. h110-el max 4.8 Ghz-et tudtak kisajtolni stabilan. Szal így nem lesz jobb semmivel, mint a 4770k átlagosan.
-
Werkly
őstag
Pre-Orderbe 30-a van UK-ben.
-
helkis
veterán
minden pc-építés úgy kezdődik: mire akarod használni?
2500k-tól kezdve, bármelyik K-s proci ajánlható kb mindenre (ha kell egy kis fps növekedés, akkor kell emelni a szorzón párat..), munkára jobbak az "E"-verziók..az hogy ki bírod mérni egy tesztprogrammal a különbséget, attól nem lesz annyival jobb, hogy megérje megvenni..
max egy olyan tudatállapotod lesz, hogy most neked a legújabb cuccod van, de lehet adott programokban nem teljesítményjavulás vagy érdekel, hogy pl egy photoshop 3.3s helyett 2.9s-alatt végezzen egy képpel? -
joshua7
veterán
a 4770k-nál láttam, hogy 4,8 ghz a vége léggel. Bízom abban, hogy ennek 5ghz lesz a vége léggel.
Letesztelted az összes 4770K-t, hogy ilyet mondasz? Mert ez korántsem igaz.
Volt már linkelve oc teszt a 4790K-ről, óvatos becslések szerint kb. pár % (~5) várható, ami tudni fogja a stabil 5GHz-et. Vízzel... A léggel stabil 5GHz-es példányok, már ha létezni fog ilyen, meg kis túlzással aranyárban mennek majd, jó eséllyel földi halandó a közelébe sem fog jutni neki.5930K? Most komolyan... De várj, hozom a kristálygömböm...
-
Imo85
tag
Ez sajnos igaz, hogy csalnak a teszteknél azzal, hogy egy egyedileg megmókult procival tesztelnek, nem pedig azzal amit frissen kicsomagolnak. Az biztos, hogy hűvösebb lesz és egy kicsivel jobban lehet majd nyúzni. komoly értékeket már csak valóságban kell megtapasztalni. nincs 2 egyformán tuning képességgel rendelkező proci ez tény. de ahogy a vak is mondta: "majd meglátjuk". a 4770k-nál láttam, hogy 4,8 ghz a vége léggel. Bízom abban, hogy ennek 5ghz lesz a vége léggel.
Lenne egy kérdésem, hogy te melyiket ajánlanád?
i7 4930k ? i7 5930k ami sajna még nem jelent meg, de sejteni, hogy mit tud.? esetleg i7 4790k?
-
helkis
veterán
erre akkor lesz bizonyíték, ha 10db bolti példányból mindegyik vagy legalább 8db megy 4800-at 1.4v-al 75-80fok max-on.. (a tesztekben mégis azt írták, hogy inkább 4.5-4.6 lesz a végük valszeg, de ők is csak találgatnak..) addig a kijelentéseid az új tuningbajnok CPU-ról nem több, mint egy "ima"..
de ha tudsz tényeket, sőt van saját tapasztalatot, amiről van bizonyítékod is, akkor tessék közreadni, örülnénk neki, kielemezzük, stb.. de szvsz nem túl jó, ha minden alap nélkül osztod az észt..
-
Werkly
őstag
Nincs még hír, hogy itthon mikortól kapható?
-
dept
csendes tag
Hi all!
Kérdésem lenne a nagyérdeműhöz.
Szerintetek a liquid ultra hűpaszta megfelelő, vagy más még jobbat tudtok mondani.
i7-4790K mat szeretném megnyúzni ehez viszont a legfinomabb cucc kellene.
Üdv.
Egy lelkes amatőr.
-
helkis
veterán
de mire alapozod hogy annyival jobb lett?
mert nagyobbak a grafikonok mellette? mindegyik teszt ES procival készült, + ha egy 4770k-t is felhúzol 4400-re akkor valszeg ugyanott lenne, egyetlen előnye szerintem, hogy hűvösebb ugyanazon az órajelen/feszen, de lehet hogy nem paszta van alatta, hanem forrasztás (erről van már infó?), (bár lehet ez csak az ES -eket érinti), szóval amíg nincsenek retail példányok a boltok polcairól, addig ez nem más, mint marketing..
-
Imo85
tag
SRII:
Egy dologtól tartanék az x99-es alaplapokkal kapcsolatosan, bios orrba-szájba frissítések lesznek, és a ddr4-es memók 1. körben nem lesznek kiforrottak (sok lesz a hibás), mint ahogy a ddr2-nél és ddr3-nál is volt. sztem azzal még egy évet kellene várni, úgy gondolom. Viszont, 2015ben olcsóbb és jobb lesz a ddr4. Sajna nekem meg most kellene a gép.
Iszonyatosan jó kis proci lett a 4790k, nagyon bejön, csak ne kelljen várni egy hót, mire itt lehessen kapni.
-
SRII
őstag
egy kis finomság
-
Imo85
tag
sztem elírás az 5820k -nál, mert az csak 4 mag/8futószálas lesz. ahogy nézem a vga sli/cfx támogatását nézve spekulálok.
-
-
Imo85
tag
Lehet, hogy érdemesebb abba fektetni, mivel az már a köv. gen-nek felel meg. a ddr3 drágább lesz mint a ddr4. költséghatékonyabb lesz sztem, legalábbis ez az én véleményem. De ha választanom kellene lga 2011 nél, akkor már az i7 5930k lenne a választásom. Alaplapot nehezebb kiválasztani, mivel az lga2011 drágább felszereltségben, pedig gyengébb az árra való tekintettel, mind egy 1150-es fullos deszka.
-
Imo85
tag
Ha drágább lesz, mint 100 akkor 5930k-t veszek.
-
SRII
őstag
Jött egy kis videó is! [link]Intel 4790K Devils Canyon CPU Review & Overclocking
-
patronn
csendes tag
Játékokban biztos nem lesz problémám vele,abból is következtetve,hogy amikor az AMD 290X-et kiadta egy tesztel együtt,még ők is Intel procival hajtották meg a kártyát,hogy kihozzák belőle a maximumot.
Konvertálásnál,tömörítésnél meg az ehhez hasonló dolgoknál leszek kíváncsi,hogy mennyi időt nyerek.
-
patronn
csendes tag
Én Phenom II 955-ről fogok váltani.Nekem mindenféleképpen megéri majd a csere.
-
dept
csendes tag
Hát én is elgondolkodok rajta. Vízválsztó lesz a PROHARDVER elemzése a i7-4790K-ról
Az egyik legkomolyabb léghűtésem van,de ha nyáron a szobában van 36-37 fok akkor minegy.
Meg kenegetheted liquid ultrával is. -
SRII
őstag
-
SRII
őstag
i7 4790k vs i7 4770K Benchmark
Az i7 4790k 4,4Ghz fut (turbó frekvencia) viszonyítási alapként, több forrásból összesítve terhelve 75° C míg az i7 4770K 93° C
Látunk egy teljesen masszív teljesítmény növekedést, a számítási pontszám (mintegy 35%), ami magasabb, valamint egy teljesen elhanyagolható növekedését játékok terén (~ 1%), ami nem igazán meglepő.
Most az átlagos többmagos teljesítmény nőtt mintegy 15%-kal, míg az egymagos teljesítmény nőtt mintegy 17%-kal.
forrás: [link]ittMás: Ezt kuksi meg!
-
SRII
őstag
biztos nem lesz gond az i7-procival ott meg GPU limited lesz
a hero és a ranger különbsége, az (remélem jól emlékszem, ha nem ne kövezetek meg) több fázis, sata expresz támogatás, ami szembetűnő. A delux már drága szvsz .
hdekakas: a delux az egy nagyon jó felszeret lap, el is kérik az árát, de szvsz drága , nincs akkor eltérés felszereltség átlagfelhasználás során a többi 40k lapokkal szembe.(saját véleményem)
afrojack1: én úgy olvastam, látom, külföldi oldalakon ,előrendelhető és 2014.06.25 dátumra van kiírva, így ebből az infóból leszűrhető, hogy nem kell szeptemberig, őszig várni.(remélhetőleg!!)
-
patronn
csendes tag
válasz
afrojack1 #22 üzenetére
Akkor majd benézek majd abba topicba érdeklődni.
SRII:Vitát én sem akarok indítani,nekem jelenleg AMD procim van ami szerintem az áráért nagy jó választás volt,de meglátszik a 2 cég között,hogy ki gyárt régebb óta processzort.Most vettem egy 280X-et és elég csúnya CPU limitem van,Watch Dogs-ba csak 25%-on pörgött a kártya.No mindegy remélem az i7 majd meghajtja a kártyát.
-
afrojack1
senior tag
patronn: nem hiszem, de nézd meg az asus oldalán az összehasonlitásba! vagy ugorj be a milyen alaplapot vegyek! topicba és elmagyaráza bluyo
-
afrojack1
senior tag
ezek mikor is jönnek hazánkba ha jól tudom ősszel? és a broadswell 2015 elején? vagy végén?
bivaly procik lesznek!megy majd a játék!
patronn: Én meg egy i7-4970k-t egy asus z97 deluxe társaságában!
na meg egy titan-z társaságában!
-
SRII
őstag
Az egy nagyon jó lap szó se róla, sokat olvasom az alaplapos topikot, én is nézegettem, de lehet a kinézett Asus Z97 - A lapból (mely minden átlagos igényt kielégít!!) helyette nem Ranger lesz,(ez lett volna a köv lépésem) hanem Asus Z97 - PRO, számomra megfelelne a ranger is, de nincs olyan tápellátása (valós négy fázis) mint a PRO -nak, és hosszútávon tervezve a sata expresz és a 12 fázis és a többi felszereltség sem elhanyagolható. Árban nem sok a különbség, annyit megér számomra! ez csak személyes vélemény.
-
SRII
őstag
válasz
3.Aragorn #13 üzenetére
elnézést: [link]itt írnak róla
patronn : jobban jársz az intellel mindképp, még ha nem is i7 veszel elsőnek, mivel a Broadwel is ebbe a z97 deszkákba fog érkezni, minden tekintetben(írom mint laikus) az intel a jobb.
hát átlag felhasználást nézve még egy i5 is ott van a toppon az amd-vel szemben!nem akarok amd vitát!!! nincs értelme, az egyik drága de jó, a másik olcsó sokat eszik de elég, mind két megoldás elég jelenleg szvsz ennyi! az amd most kiadna egy újabb prockot akkor az árak nem lennének ennyire elmérgesedve az intel háza táján, nincs konkurencia, így vastagon folyhat az a bizonyos ceruza!
-
SRII
őstag
nem akarlak elkeseríteni, de árban nem lesz a kettő egyenlő! Drága lesz az intel, de cserébe gyors, erős újabb technológia és keveset eszik, és tán nem fűti be a lakást!
(ez csak poén volt)
De nincs értelme kettő között vacillálni, nem egy kategória a kettő!(sajna)[bár még mindkettő elég lesz jó darabig] -
SRII
őstag
Biztos ,hogy nem
Más:
Bocsánat a fordításért!
Hír: toms Hardware:
Egy mag feszültsége 1,25 V (ott, ahol már letelepedett a biztonság az overclocking Haswell) teljesen menetes terhelések bírság 4,4 GHz-es, míg a 4,7 GHz-es volt a csúcs a vizsgálatok, mint az iTunes és a LAME. Ez az, ahol futott a referenciaértékeket. Pushing-ig 1,31 V, bár lehetséges, hogy végigmenni a csomag 4,6 GHz, és egyszálú óra sebesség akár 4,8 GHz.Az i7 4770K és az i7 4790K minkét processzor azonos órajelen, nevezetesen 4.2GHz 100% terhelés mellet 6 ° C fokkal hűvösebb az i7 4790K.
A Core i7-4790K egy sajtó minta. Ennek ellenére ez nem egy felháborító overclocker. Tudtam, hogy ez akár 4,6 GHz-es mind a négy mag a 1,31 V, egyszálú feladatok felugrott 4,8 GHz.
-
SRII
őstag
Sajna, nem
[link]ilyen boltokban előrendelhető
Más:
nem is tudom melyik a jobb ha az ember megrendeli(ha van rá lóvé) és kifizeti a 77.970Ft ($339.99 = 77.970Ft )vagy vár és mire eljön magyar honban és minden polcon elérhető lesz addigra meg lesz vagy 90K abban biztos leszek.
-
-
3.Aragorn
addikt
Ezek szerint mégis lett külön topic a Devil's Canyon-nak. Éljen! Kár, hogy a Haswell Refresh kimarad a buliból - ők nem kapnak külön témát. Mindenesetre a többiek nevében is mondhatom, nagyon várjuk már az új processzorok eljövetelét.
-
SRII
őstag
Az Intel a Computex 2014 alkalmával bejelentette, még ebben a hónapban az üzletek polcaira kerülhetnek a Devil's Canyon processzorok, amelyek magas órajeleken üzemelnek és remek tuningpotenciállal rendelkeznek.
A Devil's Canyon modelleknél a gyártó egy új hővezető anyagot alkalmazott a processzor felülete és a hűtősapka között, amely nagyon jól vezeti a hőt, így nagymértékben hozzájárul a tuning sikeréhez.
A Devil's Canyon processzorok alján néhány extra kondenzátort is elhelyeztek, amelyek hatékonyan stabilizálják a processzor tápellátását.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- LED világítás a lakásban
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest