Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz odorgg #15321 üzenetére
nah, pont erről beszélek. neked 3.2 ghz-en van 39 gflops.
Speed(R)-nek meg 3.5-ön 34.... -> tehát az a teszt nem ment teljes gőzzel, így ki tudja, valóban stabil-e. csak ő azt mondja, hogy mindenkinek úgy legyen stabil a gépe, hogy az fusson stabilan, amire használja.
igaz, azt nem tudom, hogy a memória beállítási beleszólnak-e a gflops értékekbe, és ha igen, akkor mennyire. mert ha beleszól, az nagyon félreviheti a logikámat...
szerintem meg nem létezik egy adott beállításon több fajta stabilitás. vagy mindenen stabil, vagy nem.... (attól még lehet, hogy stabil 3.5-ön, azon a beáéllításon, nem kétlem! csak kérdés, hogy mindenen az-e, ha nem volt a proci teljesen megnyüstölve.)
az előző prociaimat teszteltem. (E8500). többször játszottam el ezt: linx. indult, majd 3. kör végén is látom, hgoy csak 27 gflops. keveseltem. ezért újraindítottam, amíg a várható 31-32 gflops-ot hozta. kb. ennyi kell legyen 4.2-4.3 körül. ha csak a 26-28-at hozta, végigment a teszt, még instabil beállításon is. de ha hozt a a 31-32-t, és valami kevés feszt kapott, rögtön elszállt, főként az 1->2 kör váltáskor.
a te procid ha 3.2-n hozt a a 39 gflops-ot, valszeg tejes gőzzel ment, így valószínűsítem, hogy tényleg stabil a beállításod. ennyi. aki akarja, megérti. aki nem akarja, úgysem....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest