Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Lujgi #20980 üzenetére

Valami olyasmi... Biztos, hogy jól lett felszerelve??? :F Nekem ha már 60 fok felett van a proci, akkor már eléggé meleg a hűtőm, pedig nem kis darab....
    Az 1,24V pedig egy magas VID-es Q6600-nál semmi, még akkor is, ha csak B3-as... :F És a 3Ghz-nek sem szabadna megártani....

Amúgy jó felszerelés alatt azt értem, hogy jól felfekszik a procira, nincs elcsúszva, nincs semmi a proci teteje és a hűtő alja között, rendesen rá van nyomva, megfelelő mennyiségű paszta van felhasználva, bár ezt csak egy esetleges leszerelés alkalmával tudod megnézni, mennyi folyt ki oldalt, végigér-e a paszta a procin, stb...

(#20970) slett27: A 450 körüli maxFSB-n nem kell nagyon csodálkozni, nekem Giga P35-DS3-ban még a 400 se volt mindig stabil, kis MCH emeléssel el lehetett érni néhány teszt erejéig olyan szűk 440-et.... Most az Asus P5K3 Deluxe-omban sikerült beton stabilan elérni MCH alapfesszel a 400-at, nagyjából jó még 435-ön is, és tesztelésre jó 450-en. A P35 úgy látszik nem nagyon bírja a 4 magot 400-450 felett...

Új hozzászólás Aktív témák