- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Valami olyasmi... Biztos, hogy jól lett felszerelve???
Nekem ha már 60 fok felett van a proci, akkor már eléggé meleg a hűtőm, pedig nem kis darab....
Az 1,24V pedig egy magas VID-es Q6600-nál semmi, még akkor is, ha csak B3-as...
És a 3Ghz-nek sem szabadna megártani....Amúgy jó felszerelés alatt azt értem, hogy jól felfekszik a procira, nincs elcsúszva, nincs semmi a proci teteje és a hűtő alja között, rendesen rá van nyomva, megfelelő mennyiségű paszta van felhasználva, bár ezt csak egy esetleges leszerelés alkalmával tudod megnézni, mennyi folyt ki oldalt, végigér-e a paszta a procin, stb...
(#20970) slett27: A 450 körüli maxFSB-n nem kell nagyon csodálkozni, nekem Giga P35-DS3-ban még a 400 se volt mindig stabil, kis MCH emeléssel el lehetett érni néhány teszt erejéig olyan szűk 440-et.... Most az Asus P5K3 Deluxe-omban sikerült beton stabilan elérni MCH alapfesszel a 400-at, nagyjából jó még 435-ön is, és tesztelésre jó 450-en. A P35 úgy látszik nem nagyon bírja a 4 magot 400-450 felett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nekem ha már 60 fok felett van a proci, akkor már eléggé meleg a hűtőm, pedig nem kis darab....