- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
rég jártam erre,,,mert szerencsére mostanság nincs ami hibás lenne a gépben, és még vásárolni sem nagyon akartam,mert pillanatnyilag elégedett vagyok...de:
"Q9300: gyorsabb videókódolás támogatott encoderrel"
ezzel most nagyon felcsigáztál...
Q9300 SSE4.1 ugye...a Q6600 SSE3-al szemben...ez az utasitáskészlet az ami miatt gyorsabb kódolásban, mint az "elődje"...
Ennyit tudok....ezt is papiron,és elvben.....mit tudsz a különbségről...? Vágok kódolok elég sokat....! Játszom is,de mondjuk hogy az másodlagos....a 9300-at egész baráti árakon lehet már kapni...Premiere-t, After effects-et, Edius-t, és procodert használok,,,de leginkább DVavi-ból csinálok DVD-t! A tököm ki van, hogy a négy magból alig használnak a kodek-ek csak igazán jó esetben is 60-70%-ot! A multkor inditottam el valami uj verziós Divx Kodeket-et közel 100%-on hajtotta a magokat....tetszett brutál gyors volt...de abszolut nem használok DivX-et
szóval b@szhatom!
tehát van tapasztalat? tudsz nekem előnyöket és hátrányokat modnani,,,mondjuk egy konvertálási időben,,,kihasználtságban,,,,és mondjuk legutolsó sorban játékban mennyivel lenne lassab? mint a mostani q6600-am? (adatlap)
Köszönettel
twine
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netfone
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

szóval b@szhatom!